Már lehet pályázni az Év Állatvédő Óvodája és Általános Iskolája címekre

Már lehet pályázni az “Állatbarát Óvoda 2022” és az “Állatbarát Általános Iskola 2022” címekre, a legjobbak pedig az Év Állatvédő Óvodája és Általános Iskolája díjakért is megküzdhetnek – osztotta meg a hírt az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédő Központ a Facebookon.

A 2021-es pályázat nagy sikerére való tekintettel Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora bejelentette: 2022. március 31-ig várják azoknak az intézményeknek a pályaműveit, akik kiemelkedően sokat tesznek a gyermekek állatvédelmi szemléletformálásáért. 

Mint írják, minden induló intézmény nyer! Dicsőséget, okleveleket, tárgyi és élményajándékokat. A projekt által a gyerekek új ismeretekre tesznek szert, a pedagógusok pedig kreatív ötletekkel gazdagodnak a felelős állattartásról és állatvédelemről, továbbá megemlítik, hogy a kapcsolódó állatvédő civil szervezetek is nyernek, hiszen új támogatókra lelhetnek.

A projekttel kapcsolatban további információk az alábbi linken érhetők el: https://allatvedelemgyerekeknek.hu/projektek

Fontos kiemelni, hogy pályázó lehet minden magyarországi és határon túli magyar óvoda és általános iskola. A beérkező pályaműveket neves állatvédelmi és pedagógus szakértőkből álló zsűri fogja elbírálni A pályázat benyújtására több mint négy hónap áll rendelkezésre.

About Post Author