Befagyott tóból mentette ki két kutyáját Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio világsztár egy sajtóeseményen mesélte el két husky kutyájának a megmentését, ugyanis a színésznek egyenesen egy jeges tóba kellett beugrania, hogy onnan biztonságban kijuttathassa imádott állatait.

A Ne nézz fel! című film promotálásán kerültek szóba Leonardo kutyái. A többiek szerint a színész mentett kutyái olyanok voltak, mint egy tornádó, merthogy annyira elevenek, hogy egyszer szétszedték DiCaprio kanapéját is. Ekkor Jennifer Larence arra kérte DiCapriót, hogy mesélje el, mi történt a befagyott tónál.

Mint kiderült, az egyik kutya egy jeges tavon sétált, majd egyszer csak betört alatta a jég, és beesett a vízbe. DiCaprio, miután észrevette, azonnal beugrott a tóba, hogy megmentse. Mikor már kiemelte volna a vízből, a másik kutyája fogta magát, és ő is beugrott a vízbe.

“Az egyik kutya nyalni kezdte a másikat, aki majdnem elmerült a víz alá, és mindannyian a jeges tóban kötöttünk ki” – tette hozzá a színész, majd Lawrence azt is elmondta, ezután DiCaprio a kocsijába beülve meztelenre vetkőzött, hogy kicsit felmelegedjen.

(Forrás: Wamiz, 24.hu, Fotók: Jeff Kravitz/Getty Images, Instagram/Camilla Morrone)

About Post Author