Az angol parlamentben annyian drogoznak, hogy keresőkutyákat kell alkalmazni

Drogkereső kutyák lehetnek a brit parlament legújabb alkalmazottai, hogy így fogják vissza a droghasználatot az épületben. A Sunday Times által végzett vizsgálat ugyanis tizenkét helyszínt tesztelt a Westminster palotában és a szomszédos Porticullis House-ban A osztályú drogokra (ez a brit parlament által legveszélyesebbnek tartott kategória: kokain, heroin, ecstasy, metadon stb.), és ebből tizenegynél megtalálták ezek nyomait – írja a 444.hu

Köztük volt az a mosdó is, ami a legközelebb esik Boris Johnson miniszterelnök, illetve Priti Patel belügyminiszter privát irodájához. Ezek a helyszínek csak parlamenti belépővel látogathatók, vagy annak a kíséretében, akihez az épületben jöttek.

A brit alsóház vezetője, Sir Lindsay Hoyle azt mondta, értesíti a rendőrséget. Charles Walker tory képviselő pedig azt mondta, robbanószerek miatt már úgyis alkalmaznak kutyákat, de most ideje szélesíteni a horizontot. Eközben Boris Johnson épp a napokban jelentette be, hogy szigorúbban fognak fellépni az A osztályú drogok használata ellen.

About Post Author