Egy srác autózás közben felnéz, és egy arcot lát egy fán

Amikor Brian Spies 10 hónapos kutyusa, Luna eltűnt, kétségbeesett. Átkutatta a háza közelében lévő erdőt Kalifornia El Dorado megyéjében, és barátait is erre kérte. Nagyon aggódott, hogy Luna medve vagy puma áldozata lett, és egyre pánikoltabb lett minden órával, amíg nem volt vele. Körülbelül egy nappal Luna eltűnése után Spies kapott egy hívást barátjától, Luka Bogdanovichtól, aki végre megtalálta Lunát a legvalószínűtlenebb helyen: egy fa tetején, 25 láb magasan.

„Csak megyek az úton, és balra nézek. Hát nem hiszem el” – mondta Bogdanovich az NBC15-nek. „Látok valamit a fán, és azt mondom, ’Te jó ég, ez a kutya.’” Senki sem tudja, hogyan került Luna a fa tetejére, de a rejtély megoldása kevésbé volt fontos, mint az, hogy Lunát megtalálták. Spies kiérkezett a helyszínre, és egy tolólétrát használt a munkásautójából, hogy felmásszon, és kimentsse a kutyáját.

Szerencsére Luna teljesen rendben volt, csak egy kicsit fáradt. Most már biztonságban van otthon a kalandja után, és az apukája is tanult egy fontos leckét.

„Ha még egyszer elveszik, felnézünk, mert tud mászni a fákra” – mondta Spies az NBC15-nek.


Vicces

Vicces

3


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Egy srác autózás közben felnéz, és egy arcot lát egy fán bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author