A vásárlók egy kísérteties arcot látnak, aki segítséget kér az üzlet bejárati ajtajánál

Az Amelia County Állatmenhely (ACAS) dolgozói hozzászoktak a szívszorító telefonhívásokhoz. Miután megmentettek számtalan kutyát Amelia megyében, Virginiában, szinte minden helyzettel találkoztak, amikor a kiskutyák segítségre szorulnak.

De nemrégiben egy helyi dollárüzlet vásárlóitól kaptak egy hívást egy anyakutya miatt, aki belesett az üzletbe – és a mellékelt kép olyan volt, mint amilyet még soha nem láttak.

Aznap korábban a Dollar General vásárlói Jetersville-ben észrevettek valakit, aki csendesen bámult rájuk az üvegajtón keresztül.

Nagy meglepetésükre egy magányos pitbull ült az üzlet kijáratánál, csendesen könyörögve, hogy valaki vegye észre.

Annak ellenére, hogy kemény külsővel rendelkezett, és tele volt karcolásokkal a teste, az édes lány a leglelkesebb tekintettel nézett a szemébe. És az új barátai semmitől sem riadtak vissza, hogy segítsenek neki.

A jószívű emberek az üzletnél ételt és vizet tettek ki a kutya számára, mielőtt felhívták volna a helyi állatvédelmi hivatalt.

Amikor a tisztviselők megérkeztek, hogy megmentse a kutyát, akit később Izzynek neveztek el, azonnal rájöttek, hogy szoptató anya. Egy gyors keresés a környező területen felfedte a bájos almot, amely éhesen és menedéket keresve várta őket.

A megmentők felkapták a kicsi, sebezhető családot, és egyenesen az ACAS-hoz vitték. A csapat nyitott karokkal fogadta Izzyt és a kicsinyeit, és másnap reggelre állatorvosi vizitet ütemeztek be.

“Anya és a babák ma elmentek az állatorvoshoz, megvizsgálták őket, pedikűrt és néhány gyógyszert kaptak, hogy mindannyian jó úton haladjanak,” írta az ACAS a Facebookon. “Mindenki jól van és jól eszik.

Izzy azonnal elbűvölte gondozói szívét, ahogy az apró alom is. Amikor nem a kis éhes babákat figyelték, ahogy felfalják a nedves kaját, a személyzet Izzyvel ölelkezett – és azonnal beleszerettek.

“[Mama], vagyis Izzy, olyan szeretetre méltó,” írta az ACAS.

Hogy segítsenek Izzynek felépülni a nemrég átélt traumából, az ACAS csapata úgy döntött, hogy időnként szünetet adnak neki a babái gondozásától.

Míg egy szerető személyzettag felügyelte a kiskutyáit, egy másik egyedül töltött időt Izzivel, ahol igazi személyisége ragyoghatott át.

„Izzy élvezi az időt [távol] a babáktól és [a] friss levegőben” – írta az ACAS egy Facebook-frissítésben. „Olyan gyengéden veszi el a jutalomfalatokat.”

Jelenleg Izzy és a kiskutyái még mindig az ACAS-nál vannak, és napról napra erősebbek lesznek.

Amint elég egészségesek lesznek, örökbe fogják adni őket. De addig is élvezik az ACAS barátaik által nyújtott szeretetet.

És minden meleg öleléssel a kis család emléke a dollárüzlet előtt élésről egyre gyorsabban halványul


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A vásárlók egy kísérteties arcot látnak, aki segítséget kér az üzlet bejárati ajtajánál bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author