Rózsaszín, ráncos kiskutya sokkolja a megmentőit egy váratlan új kinézettel

Amikor a St. Louis-i Kóbor Állatmentő (SRSL) önkéntesei egy kóbor kutyust mentettek meg egy helyi temetőből tavaly, rögtön tudták, hogy különleges.

Kívülről a kutyus teljesen kopasz volt, és rózsaszín, ráncos bőre begyulladt. De belül ő volt az egyik legédesebb fiú, akit az SRSL valaha ismert, és elszánták magukat, hogy megadják neki azt az életet, amit megérdemel.

Először gondoskodniuk kellett a leépülő bőrállapotáról és a fájó mancsairól.

“Olyan elhanyagoltan, olyan láthatatlanul, olyan fájdalmasan és olyan, olyan szomorúan érkezett,” írta az SRSL egy Facebook-bejegyzésben.

A csapat elkezdte a kutyust, akit később Kampernek neveztek el, napi gyógyszeres fürdőkkel és tápláló ételekkel. Kamper fizikai megjelenése egy ideig javult, de a szelleme szinte azonnal felélénkült.

“Amint elkezdte a kezelést, csak kisütött,” írta az SRSL.

Ahogy Kamper bőre gyógyult, a csapat kitalált módokat, hogy elkerüljék a további fertőzést vagy sérülést. Kamperbe egy meleg pizsamát öltöztettek, és ez hamarosan az ő védjegyévé vált.

“Jammiket kellett viselnie, hogy a bőre ne hámljon és ne vérzzen a nevelő otthonában,” írta az SRSL, “de imádta a jammiket.”

Amikor rájöttek, mennyire szereti őket, az SRSL csapat gyorsan összegyűjtött különböző változatokat Kamper kedvenc pizsamájából.

Köszönhetően az erőfeszítéseiknek, Kamper fekete bundája lassan visszanőtt és végül felváltotta a rózsaszín és ráncos bőrét.

Kamper hónapokig viselte a pizsamáját, és alig látták nélküle. Még akkor is, amikor egy nevelőotthonba került, a pizsamája vele ment.

Az édes fiú rendszeresen fürdött és kezelést kapott a nevelőotthonban, és elkezdett virágozni. De még mindig várta a boldogan-örökké-való végét.

Végül, 2023. október 30-án, Kamper kívánsága valóra vált: Egy szerető család betért az SRSL-be, abban a reményben, hogy találnak egy új kutyát, és egy izgatott Kamperrel távoztak.

Ma Kamper jobban van, mint valaha az új otthonában. És bár imádta a pizsamáját, végre egészséges ahhoz, hogy ne kelljen többé viselnie. Új kerek pocakkal és vastag fekete bundával az állhatatos kutya teljesen felismerhetetlen.

„Ma ő egy gyönyörű, fényes, egészséges fiú!” – mondta Natalie Thomson, az SRSL marketingigazgatója.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
12


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Rózsaszín, ráncos kiskutya sokkolja a megmentőit egy váratlan új kinézettel bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author