Kutya minden nap oda megy a kerítéshez, hogy masszázst kérjen a szomszéd kölyökkutyától

Olvasási idő:1 Perc, 20 Másodperc

Lehet, hogy Beaù fiatal, de ez a kölyökkutya pontosan tudja, hogyan szerezheti meg, amit akar.

Beaù egyaránt szereti a kutyákat és az embereket, és ha nem érzi jól magát az anyjával, Kayleigh Burrowes-szal, akkor a szomszédjával tölti az idejét . „Mindig olyan hiper, és szereti az összebújást” – mondta Burrowes  „[Ő] rendkívül barátságos a szomszéd kutyáival, de Rocco számára nagyon jó hely.”

Beaù egy éve ismerkedett meg Roccóval és méretbeli különbségük ellenére azonnal összebarátkoztak . Roccónak hiányzott Burrowes kutyája, Jak, aki idős korában elhunyt, és az új staffordshire-i bullterrier játékos hozzáállása felvidította.

“Amint kiengedték a szabadba, találkozott vele, és automatikusan kattintottak” – mondta Burrowes. „[Roccónak] nagyon hiányzott Jak, mivel nagyon közel álltak egymáshoz, így Beaù megkönnyítette a dolgát.”

De Burrowes nem vette észre, milyen közel került egymáshoz a két kutya, amíg el nem kapta Roccót, aki titkosan hátba dörzsölte Beaùt a kerítésen.

„Egy nap a kanapémon ültem, majd kinéztem a teraszajtón, és Rocco Beaùt masszírozta” – mondta Burrowes. “Egy pillanatra azt hittem, látom a dolgokat, de most nem fognak abbahagyni.”

Burrowes viccesnek találta, és elővette a telefonját, hogy videót készítsen. A klipet közzétette Facebook-oldalán, ahol vírusos lett.

Beaù szereti a jó karcolást, és most meglátogatja Roccót a kerítésnél napi masszázsra. Szerencsére úgy tűnik, Rocco nem bánja – boldogan csóválja a farkát, amikor megdörzsöli barátját.

„A masszírozás addig tarthat, ameddig Beaù akarja” – mondta Burrowes. – Ez ma már mindennapos.

Noha Beaù nem masszírozza vissza Roccót, más módon mutatja ki szerelmét. „Amikor megáll, a nő mancsával nekivág, hogy tegye vissza” – mondta Burrowes.

Ha Burrowes nem hívja be Beaùt, a két kutya szívesen ülne éjjel-nappal a kerítésnél, mondta: „A legjobb barátok – kicsik és nagyok.”


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
10


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Kutya minden nap oda megy a kerítéshez, hogy masszázst kérjen a szomszéd kölyökkutyától bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk