Az örökbefogadott kutyának korábban soha nem volt saját udvara – így a gazdája épített neki egyet

Olvasási idő:1 Perc, 36 Másodperc

Amikor KaTarra Taylor örökbe fogadta Bentleyt, már négy másik otthonban élt. Szorongásai és egészségügyi problémái túl sokak voltak ahhoz, hogy a legtöbb ember kezelje, de Taylor tudta, hogy megérdemel egy esélyt egy boldog örök otthonra, és nem volt hajlandó lemondani róla.

Taylor és Bentley együtt sok szorongásos problémáján túl tudtak küzdeni, és bár még mindig küszködik, napról napra jobban van, és gazdája a világon semmiért nem cserélné el.

„Félig édes dög, félig nyűgös nagypapa” – mondta Taylor.

Amikor először örökbe fogadta Bentleyt, Taylor egy egy hálószobás lakásban élt. Tudta, hogy ez hosszú távon nem lesz elég hely a 120 kilós kutyának – ezért a frissítés mellett döntött.

„Végül egy sorházat vettem, hogy együtt maradhassunk” – mondta Taylor. – Volt egy zárt terasza, amiről tudtam, hogy tetszeni fog neki. Nem engedhettem meg magamnak egy udvaros házat, de úgy gondoltam, megfelelő segítséggel a teraszt kis udvarré tudom varázsolni.”

Bentley mindig is szeretett a fűben ácsorogni, amikor anyjával sétálni vagy parkba mentek, az anyja pedig kétségbeesetten azt akarta, hogy legyen saját füve, amelyen bármikor lóghat. A feladat eleinte ijesztőnek tűnt, de miután a barátja segítségét kérték, végre hozzáláttak, hogy a teraszt tökéletes hellyé alakítsák át Bentley számára.

„Végül úgy döntöttem, hogy a múlt héten itt az ideje, hogy ezt megtegyem” – mondta Taylor. “A barátom, Nick egy nap alatt mindent meg tudott csinálni 400 dollár alatt.”

Több órás munka után végre elkészült az udvar…

… és Taylor alig várta, hogy megmutassa Bentley-t, és nagyon remélte, hogy annyira tetszeni fog neki, mint amennyire ő akarta.

Taylor kihozta Bentleyt, és amint meglátta új füves udvarát, Taylor tudta, hogy helyesen hívta, és hogy minden munka megérte.

„Bentley azonnal lefeküdt, és csak ott maradt néhány órán keresztül” – mondta Taylor. – Úgy tűnik, nagyon örül neki.

Most Bentley szeret állandóan a füvön feküdni, és határozottan ez lett az új kedvenc szunyókolóhelye. Mindazok után, amin élete elején keresztülment, édesanyja annyira boldog, hogy végre van egy háztáji hely, amelyet a magáénak nevezhet – és a tökéletes örök otthon.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
28


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az örökbefogadott kutyának korábban soha nem volt saját udvara – így a gazdája épített neki egyet bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk