A mentett kutya észrevesz egy fiút, aki a tengerbe sodródik és a segítségére siet

Olvasási idő:1 Perc, 30 Másodperc

Maxet soha nem képezték hősnek , de amikor a pillanat úgy kívánta, a staffordshire terrier/bulldog keverék válaszolt a hívásra.

Mielőtt Jamie és Rob Osborn örökbe fogadta Maxet, elhanyagolt kölyök volt. Leginkább kint élt, és soha nem vitték ki sétálni. Ám új szülei szerelme gyorsan megváltoztatta az óvatos kutyát.

„Amikor megkaptuk, egy kicsit antiszociális volt” – mondta Jamie Osborn . „Ha túl sokat veregetnénk, felállt és elment. Manapság Max egy teljesen más kutya. Mindig boldog! Ő igazán szerető, és sok szeretettel és ragaszkodással ad nekünk.”

Max most a család tagjaként bent él Port Noarlunga-ban, Ausztráliában. Imád az ágyban aludni 11 éves bátyjával, Nev-vel, és – leginkább – a vízben csobbanni .

Nyáron Max ideje nagy részét a tengerparton tölti családjával. „Vannak kajakjaink, és szeret velünk úszni, miközben evezünk, ezért vettünk neki egy mentőmellényt, nehogy túlságosan elhasználódjon” – mondta Osborn. „Rob szeret szörfözni és sznorkelezni, ezért Maxet gyakran lehet látni a tengerparton a hullámra váró szörfösök társaságában.”

Januárban Max egy csendes napot töltött a tengerparton apjával és bátyjával, amikor valami baj történt. Egy fiatal fiút elkapott az áramlat, és pánikba esett. Ahelyett, hogy a parttal párhuzamosan úszott volna, hogy elkerülje az áramlatot, megpróbált szemben úszni az áramlattal, és gyorsan elakadt. Rob észrevette a fiút, és Max segítségért kiáltott .

„ Max csak úszkált, mentőmellényben, és nagyon jól érezte magát, amikor a fiatal fiú bajba került” – mondta Osborn. – Rob hívta át Maxet a fiúval. Max csak azt csinálta, amit a legjobban szeret: úszni.”

Max engedelmesen odaúszott a küszködő fiúhoz, és hagyta, hogy megragadja a mentőmellényét. A kölyök megküzdött az áramlattal, és visszavontatta a biztonságos strandra.

Később Max ismét életmentőként működött. „Nev egyik barátja is kicsit keménynek találta, ezért visszament, és őt is megszerezte” – írta Osborn a Facebookon .

Maxot hősnek nyilvánították – de ő ezt nem tudja. Csak annyit tud, hogy sokkal több háziállatot és finomságot kap, és boldogabb, mint valaha.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A A mentett kutya észrevesz egy fiút, aki a tengerbe sodródik és a segítségére siet bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk