Nézd meg a kutya édes reakcióját, miután véletlenül széttépte kedvenc párnáját

Olvasási idő:1 Perc, 31 Másodperc

Draco, a pitbull élete nem indult könnyen, de egy dolog megnyugtatta a kutyát a jó és a rossz időkben is: egy szív alakú párna karokkal.

Bárhová is megy a fiatal pitbull, a vicces kinézetű párna sem marad el mögötte. „Ha valaki más felveszi a párnáját, odarohan, és megragadja” – mondta Allie O’Cain, Draco anyja a The Dodo-nak. – Minden egyes nap megszívja, hogy elaludjon.

Nemrég azonban úgy tűnt, hogy a kölyök nagyra becsült párnáját a szemetesbe szánták – amit Draco egyáltalán nem engedhetett meg.

Draco gondosan bánt a párnával, amióta O’Cain megmentette az árva kiskutyát egy háztáji tenyésztőtől mindössze 2 hetes korában.

„Draco egy őrült rágó, mi pedig „csak gumijátékos” házzá váltunk, mert bármit, amiben van töltelék, kevesebb mint öt perc alatt elpusztítja” – mondta O’Cain. – De olyan gyengéd és szerető volt ezzel a párnával .

De amikor Draco barátja, egy Willow nevű fekete labor meg akarta osztani a párnát, egy kicsit túlzottan védte magát. Odarohant, hogy visszavegye értékes tulajdonát , és közben a párna elszakadt. Ahogy a töltelék elkezdett kivérezni, úgy tűnt, a legrosszabb történt.

Szerencsére Draco nagymamája látta, mi történik, és akcióba lendült.

“Úgy gondoljuk, [a párna] annyira elhasználódott, hogy egyszerűen elszakadt” – mondta O’Cain. „A mamám kiakadt, megragadta, és azt kiabálta: „Megjavítom, Draco!”

Draco nagymamája a varrógépéhez vitte a párnát, és elkezdte a „műtétet”. De Draco nem nézhette tétlenül, miközben igaz szerelmét műtik.

– Egész idő alatt Draco fejét és mancsait lesték – mondta O’Cain. – Nyagott, és a szájával próbálta elérni.

„Úgy tett, mintha a felesége műtéten lenne” – írta O’Cain a Facebookon .

Amint a párnát megjavították, Draco rohant, hogy megölelje kedvenc játékát, láthatóan megkönnyebbült, hogy ismét egész.

O’Cain és az anyja addig folytatják a párna javítását, amíg Draco ki nem nő gyermekkori játékszerén – ha eljön az a nap. De Dracót ismerve ez kétségesnek tűnik.

„A zaklatók pont az ellenkezője annak, amit az emberek gondolnak” – mondta O’Cain. “Örökké babák maradnak!”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
22


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Nézd meg a kutya édes reakcióját, miután véletlenül széttépte kedvenc párnáját bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk