A nő kint látja meg saját kutyáját, beviszi – aztán rájön, hogy kutyája végig otthon volt

Olvasási idő:1 Perc, 32 Másodperc

Tia Belton egy nap hazaérkezett a munkából és izgatottan várta, hogy bejusson kutyájához, Reese-hez. Amikor felért a lakásába, valami megdöbbentő dolgot vett észre – Reese egyedül volt kint, és egy szemeteskukát szaglászott. Belton azonnal dühös lett, és fogalma sem volt, hogyan tudott Reese kijutni a lakásból.

„Szomorú voltam – az én Reese-m soha nem vándorol el, és nem igazán szeret kint futni” – mondta Belton „A társasházi szeméttárolónk egyáltalán nincs a lakásom közelében. Általában csak fekszik a napon, úgyhogy túl sok volt számomra, hogy a szemeteskukában szagolgasson.

Belton Reese-t hívta, aki azonnal odarohant az autóhoz. Beugrott, Belton leparkolt, majd felvitte Reese-t a lakásba. Még mindig kissé bosszús volt Reese miatt – amikor kinyitotta az ajtót, és látta, hogy Reese már bent vár rá.

Belton a karjában tartott kutyára nézett, aki nem Reese volt, de pontosan úgy nézett ki, mint ő, és hamar rájött, hogy hibázott. A rejtélyes kutya, akiről később rájött, hogy Bellának hívják, úgy tűnt, egyáltalán nem bánta a keveredést.

„Megrázott voltam és zavarba jöttem. Hogy nem ismerem a saját kutyám fel?” – mondta Belton. – Bella felugrott a kanapémra Reese-szel, mintha ismerték is volna már egymást.

Reese-t határozottan zavarta, hogy az gazdája miért hozta haza az ikertestvérét, és őszintén szólva nem nyűgözte le, míg Bella otthon érezte magát. Bármennyire is aranyos volt Bella, és bármennyire is úgy nézett ki, mint Reese, Belton tudta, hogy nagyon is lehetséges, hogy eltévedt, és valahol egy család keresi őt, ezért gyorsan nekilátott, hogy megtalálja őket.

Belton plakátokat rakott ki, körbejárt Reese-vel és Bellával, keresgélt, és három nap múlva Bella családja megkereste. Belton és Reese elbúcsúzott Reese váratlan ikertestvérétől, és az édes kis kutya újra egyesült a családjával. A hasonmás kutya rejtélye megoldódott, és Belton egy nagyon fontos tanulsággal hagyta fel az élményt.

„Bella és Reese miatt arra gondoltam, hogy Reese-nek hamarosan testvérre lesz szüksége” – mondta Belton.


Vicces

Vicces

3


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
7


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
4

A A nő kint látja meg saját kutyáját, beviszi – aztán rájön, hogy kutyája végig otthon volt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk