Egy turázó sráck megdöbben, mikor 20 bolyhos kiskutyát talált az út szélén

Olvasási idő:1 Perc, 47 Másodperc

Egy irgalmas szamaritánus sétálni ment Essexben, Angliában, egy délután, amikor észrevettek egy elhagyott ládát az út szélén – és teljesen megdöbbentek, hogy kit találtak benne.

20 bolyhos kiskutya mind összebújt a ládában, arra várva, hogy valaki észrevegye őket. A kedves járókelő tudta, hogy segíteniük kell, és gyorsan akcióba lendült. Felvették a kapcsolatot az RSPCA -val abban a reményben, hogy tudnak segíteni, és a mentő azonnal kiküldött két ellenőrt, hogy gyűjtsék össze a kölyköket, és a lehető leggyorsabban vigyék állatorvoshoz.

„Amikor közölték velem, hány kölyökkutya van, valójában azt hittem, hogy hiba történt” – mondta egy sajtóközleményben Sian Ridley, az RSPCA felügyelője. „Nem hittem el, hogy valaki 20 kiskutyát elhagyott! Mindannyian féltek és félénkek voltak, amikor megérkeztünk, és szívszorító volt látni őket egy ketrecben összebújva – szánalmas látvány volt.”

A kiskutyák vizsgálata során az állatorvosok felfedezték, hogy valószínűleg néhány különböző alomból származnak. Senki sem tudja pontosan, milyen kutyákról van szó, de azt gondolják, hogy valamiféle uszkár keverékek. A kölykök mind nagyon kicsik voltak, kevesebbet nyomtak, mint egy zacskó cukor, és az állatorvosok aggódtak, hogy betegek lehetnek. Szerencsére azonban a legtöbbjük valóban egészséges volt, annak ellenére, hogy elhagyták őket.

„Hatalmas köszönetet szeretnék mondani minden járókelőnek, aki ott maradt, hogy segítsen ezeknek a kölyköknek, és azoknak az állatorvosoknak is, akik egy hétvége alatt ilyen rövid időn belül elláthatták [a] kölykök gondozását” – mondta Ridley. „Nehéz tudni, honnan származnak ezek a kölykök… Gyanítom, hogy egy kölyökfarmról származhatnak.”

Mivel nagyon sok kölyökkutya volt, a megmentőik úgy döntöttek, hogy ábécé sorrendben nevezik el őket: Albert, Boris, Casper, Dylon, Elenor, Freddie, Guinever, Hank, Irene, Jeremiah, Kaleb, Luna, Morris, Nevel, Oliver, Peter, Quinton , Rupert és Saffron. A kölykök életkora 6-8 hetes, jelenleg önmagukban nőnek, és játékos kiskutyákká tanulnak.

Sok kutyusnak már otthont ajánlottak az állatorvosok, akik a megmentésük óta gondozzák őket. Jelenleg mindannyian nevelőotthonokban élnek, és ha készen állnak, örökké otthonaikba indulnak.

Mindenki, aki részt vett ebben a mentésben, megdöbbent azon, hogy hány kiskutyát hagytak el. Szerencsére azonban megtalálták őket, és most csodálatos életük lesz csodálatos családokkal.

„Jelenleg nehéz idők járnak, de az ilyen apró kölykök elhagyása olyan felelőtlen és kegyetlen. Kérem, soha ne hagyja el kedvencét, hanem kérjen segítséget, mielőtt a dolgok ilyen kétségbeejtővé válnának” – mondta Ridley.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
150


Imádom

Imádom
25


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
51


Érdekes

Érdekes
2

A Egy turázó sráck megdöbben, mikor 20 bolyhos kiskutyát talált az út szélén bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk