A taxisofőrnek a legaranyosabb asszisztense segít pénzügyei intézésében

Olvasási idő:1 Perc, 6 Másodperc

A minap Teresa Castro Avila taxit fogott úti céljához és úgy döntött, hogy a legjobb megoldás készpénzben fizetni az utazásért. Amit azonban akkor még nem sejtett, hogy ez a tranzakció emlékezetes lesz.

Kiderült, hogy a taxisofőr pénzügyeivelmás valaki foglalkozott.

A taxiba beszállva Avila észrevett egy kis kutyát, aki otthonosan pihent az első utasülésen. A David nevű sofőr elmagyarázta, hogy ő a hűséges kutyája, Chiqui.

„[David] azt mondta nekem, hogy nincs kinél hagynia a kutyáját, és nem szereti, ha egyedül marad otthon” – mesélte Avila . – Szóval jobbnak látta, ha elviszi dolgozni.

Chiqui azonban nem pusztán társa Davidnek a munkahelyén, hanem a munkatársa. Az út végén Avila látta, hogy a kis kutya, hogyan veszi ki saját részét a munkában

@teresacastroavila Historia: Tome un taxi y llevaba a su perrita “chiqui”; me comento el señor David(dueño del taxi), que no tiene con quien dejar a su perrita y no le gusta que se quede sola en casa, asi que mejor se la lleva a trabajar y ahora la perrita ya sabe recibir el dinero del pago y entregárselo a su amado dueño#perritos #perrostrabajando #buenosdueños #lamejorcompañiadelmundo #elmejoramigodelhombre ♬ sonido original – a_josephhb

„A kutya tudja, hogyan kapja vegye el a pénzt és szállítsa adja át gazdájának” – írta Avila.

Nem világos, hogy David és kutyája mióta dolgozik így együtt, de kétségtelen, hogy a világ jobb hely Chiquivel.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A taxisofőrnek a legaranyosabb asszisztense segít pénzügyei intézésében bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk