A tanár megható „búcsúja” mentett kutyájával legédesebb boldog véget ér

Olvasási idő:1 Perc, 53 Másodperc

Ismerje meg a Scholar-t. A 4 hónapos kóbort, aki New Orleans utcáin élt, amíg egy irgalmas szamaritánus befogadta. A körülmények azonban nehéz döntésre kényszerítették a férfit: keressen új otthont az édes kölyökkutyának, vagy elveszítse saját otthonát.

A közelmúltban történetük sokak szívét megérintette – és a legjobb okból.

„A kis srácot kóborként találták meg, és ez a férfi, aki egyben tanár is volt egy New Orleans-i iskolában, hazavitte ezt az édes kisfiút, hogy vigyázzon rá” – áll a Villalobos Mentőközpont Facebook- bejegyzésében . – De nem tartott sokáig, mert amikor a főbérlője megtudta, azt mondta neki, hogy szabaduljon meg a kiskutyától.

A férfi azt tette, amit a legjobbnak tartott az édes pitbull keverékhez – elment a mentőszolgálat clairborne-i helyszínére, és várta, hogy valaki megérkezzen, hogy megmagyarázhassa a sajnálatos körülményeket. Szerencsére megértették, és segítettek.

„Az emberiségbe vetett hit megújult érzése kezdett elhatalmasodni” – áll a bejegyzésben. „A papírokat kitöltöttük, és biztosítottuk az irgalmas szamaritánus tanítót arról, hogy a kölyök jó kezekben van.”

A férfi egy pillanatot kért, hogy elköszönjön, de senki sem volt felkészülve Scholar imádnivaló reakciójára .

„Elolvadtak a szívek, potyogtak a könnyek, és egy kicsit kócos farok „dübörög, dörömb”” – áll a bejegyzésben. „Ma tanultunk valamit: nem minden hős visel köpenyt. Rájöttünk, hogy valahol egy bűnözéssel és tehetetlenséggel teli városban egy osztályterem élén áll, ahol egyetlen „fegyvere” a tudása.”

A mentőszemélyzet a kutyát Tudósnak nevezte el a vele oly sokat törődő tanár tiszteletére.

„Reméljük, hogy a történetük megváltoztatja az életeket, gazdagítja az elméket, és megtanít arra, hogy együtt, még ha csak egy pillanatra is, változást tudunk elérni” – áll a bejegyzésben.

Egyelőre a Scholar-t egy szerető alkalmazott neveli, és továbbra is virágzik.

„Remekül van” – mondta Tia Torres, a mentés alapítója . “Sok dolog befolyásolja egy ilyen nagy döntés meghozatalát, és bár követőink valószínűleg ezt a happy endet keresték, a Scholar története önmagában folytatódik.”

A Scholar hamarosan áttér a tanárok által irányított The Pet Pack Rescue Initiative -hoz. Története még nem ért véget – csak most kezdődik.

„Korábbi tanárként ez megérintett” – mondta Torres. „Úgy gondoltuk, [ez a megmentés] a tökéletes következő lépés a Scholar „életének leckéihez” és az örök otthonra való utazásához .”

Köszönet mindazoknak a kedves embereknek, akik gondoskodtak Scholarról – beleértve az irgalmas szamaritánus tanító önzetlen cselekedetét és a többszöri megmentést is –, a kutya esélyei arra, hogy teljesítsék ezt az „életnek” nevezett osztályt, meglehetősen jók.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A tanár megható „búcsúja” mentett kutyájával legédesebb boldog véget ér bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk