Az idős kutya kéri a családját, hogy vigye el kedvenc helyére – az állatorvoshoz

Olvasási idő:1 Perc, 23 Másodperc

Buddy szeret helyekre járni. Az édes, 11 éves kutya alig várja, hogy beüljön az autóba, és szinte bárhová mehet. De van egy hely, ahol jobban élvezi, mint bármelyik másikat.

Tehát amikor Buddy meghallja, hogy állatorvoshoz megy, nem tudja nem hagyni, hogy hangot adjon izgatottságának.

„Megkérdeztem Buddyt, hogy el akar-e menni az állatorvoshoz ” – mondta Stephanie Trump, Buddy embertesója. „Amikor rájön, hogy vizsgán van, nyafogni kezd. Nem igazán tudom, Buddy miért szeret oda járni.

További gondolkodás után Trump rájött, hogy Buddy valószínűleg azt hiszi, hogy hosszabb ideig fog tartózkodni az állatorvosnál, ezért is világít.

“Ez egy meglehetősen kicsi klinika, szóval nagyjából ismerik” – mondta Trump.

Itt nézheti meg Buddy reakcióját az állatorvossal kapcsolatos hírekre:

Ami azt illeti, hogy mi történik, amikor Buddy megérkezik az állatorvoshoz, a Lab mix rengeteg figyelmet és finomságokat kap.

“Ő egy nagy ócska díványburgonya, nagyon motiválja az ételt, és szereti, ha simogatják” – mondta Trump.

Buddy örömet okoz mindenkinek, akivel találkozik, legyen az állatorvosnál, az utcán vagy otthon. De a nagyon jó fiú először pusztán véletlenül került be a családjába.

„Van egy autista bátyám, és amikor gyerekek voltunk, volt egy Buddy nevű Lab-mixünk” – mondta Trump. – A bátyám folyamatosan azt mondta, hogy szeretne egy másik laboratóriumot, Buddy néven.

A család tudomást szerzett egy közeli mentőszolgálatról, amelynek Jax nevű terápiás kutyája volt , de soha nem jutottak el idáig.

“Volt ez a sárga Lab mix az első kennelben, amely meglátta a bátyámat, és elkezdett megőrülni” – mondta Trump. „A hölgy azt mondta, hogy Butternek hívják, de röviden Buttynak hívták. A bátyám azt hitte, ez egy jel.”

Ettől kezdve Buddy a család tagja lett.

„Megmentést ad arra, hogy elmenjek és többet akarjak” – mondta Trump. – De ráadásul feltétel nélküli szeretetet ad nekem.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az idős kutya kéri a családját, hogy vigye el kedvenc helyére – az állatorvoshoz bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk