Kutya látja, hogy a gazdái karddal harcolnak és ő is be akar szállni a csatába

Olvasási idő:1 Perc, 46 Másodperc

Pinto Bean gazdái 2020 óta készítenek TikTok-videókat, és az egyik dolog, amit szívesen beépítenek videóikba, a színpadi harc. Ennek eredményeként Pinto Bean nagyjából egész életében nézte őket, ahogy hamis kardokkal harcolnak, és egy nap úgy döntött, hogy bele akar kapcsolódni.

A pár egy terepen forgatta az új videót, amikor Pinto Bean észrevett egy nagyon nagy botot a közelben, és gyorsan megragadta a lehetőséget.

„Felkapta a botot , és üldözni kezdett, miközben úgy hadonászott a bottal, mintha a saját kardja lenne” – mesélte Anna Kimbro, Pinto Bean gazdája. „Úgy tettem, mintha a kardommal „blokkolnám” az ütéseit, ő pedig robbanásszerűen próbált kitérni és támadni. Végül hagytam, hogy „megöljön”, és drámaian a földre estem, miután megütött a botjával .”

Kimbro zuhanás közben elejtette a kardját – és Pinto Bean gyorsan úgy döntött, hogy átveszi a nyereményét.

„Pinto azonnal ledobta a botját, hogy felvegye a kardot, és elfusson vele, mintha csak kifosztotta volna a holttestemet” – mondta Kimbro. „Megtanulta, hogyan kell mindezt megtenni azzal, hogy figyelt minket, ezért elkezdtük neki adni a tőlem ellopott kardot, hogy sajátjaként használja, a többi pedig történelem.”

Mivel a Pinto Bean megnyerte a kardot a csatában, a habszivacs kellék mostantól kizárólag az övé. Van egy kis hamis tőre is, amit szívesen használ. Amikor meglátja bármelyiket, tudja, hogy ideje harcolni. Az első nap óta, amikor Pinto Bean belekeveredett, mindig csatlakozik szüleihez, amikor bármilyen színpadi harcot vívnak, és ennek minden percét imádja.

Pinto Bean ma már profi kardvívó. A kardjaival való játék a rutin része, és határozottan azt feltételezi, hogy minden kutya ezt csinálja az emberével.

„Általában hetente egyszer-kétszer játszunk a kardjával” – mondta Kimbro. „Nem mindig filmezzük le a TikTok vagy Instagram számára, de ő szereti így gyakorolni, ezért igyekszünk gyakran csinálni. Még ha nem is hozzuk ki a kardját, botot fog ragadni, és szinte minden nap megpróbál vele „harcolni”. Még a szüleim kutyájával, Lunával (a legjobb barátjával) is megpróbált párszor bottal “küzdeni”, és eléggé meglepettnek tűnt, hogy Luna úgy menekül előle, hogy “Ahhh, mit csinálsz?” és nem ragadt botot, hogy visszavágjon.”

Határozottan szokatlan, hogy egy kutya kedvenc hobbija a színpadi harc, de Pinto Bean számára ez működik.

A Pinto Beant követhetd a TikTokon és az Instagramon .

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Kutya látja, hogy a gazdái karddal harcolnak és ő is be akar szállni a csatába bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk