Az együtt megmentett szomorú kutyák annyira másképp néznek ki, mint amikor megtalálták őket

Olvasási idő:1 Perc, 32 Másodperc

Amikor Ladyt és Stellát együtt megmentették, és az RSPCA Cotswolds Dogs & Cats Otthonába vitték őket, mindketten kopaszok, soványak és hihetetlenül féltek. Egyértelműen a legjobb barátok voltak, és úgy tűnt, vigasztalják egymást, megmentőik pedig abban reménykedtek, hogy különleges kötelékük segíteni fog nekik, ahogy alkalmazkodnak új környezetükhöz.

“Amikor Lady és Stella megérkeztek, lesoványodtak, és krónikus bőrproblémáik voltak, amelyek jelentős szőrvesztést és megvastagodott, hámló bőrt okoztak” – mondta el sajtóközleményében Haley Medlock, a The Cotswolds Dogs & Cats Home munkatársa. „Mindketten nagyon szomorúak és félénkek voltak, és eltartott egy ideig, amíg elnyertük a bizalmukat. De a gondozásunkban eltöltött hetek után elkezdték mutatni nekünk pimasz, szeretnivaló személyiségüket.”

Ahogy telt az idő, Lady és Stella nemcsak kibújt a héjából, hanem fizikailag is gyógyulni kezdtek. A bundájuk visszanőtt, és meghíztak egy kicsit – és most teljesen más kutyáknak néznek ki.

„Nem igazán tudjuk elhinni, hogy Lady és Stella ilyen rövid idő alatt megváltozott” – mondta Medlock.

Lady és Stella ismét bolyhosak és bújósak, ráadásul a legkedvesebb kiskutyákká változtak, akik most együtt keresik a tökéletes otthont.

„Stella élénk és energikus személyiség, Lady pedig a csendes életet részesíti előnyben” – mondta Medlock. „Mindketten szeretik a vidéki sétákat és a kanapén bújást. Stella igazán boldogul az emberi társaságtól, és jól jönne, ha lenne valaki, aki a nap nagy részében a közelben van. A hölgy tud félénk lenni, de jó kapcsolatokat épített ki a munkatársainkkal, és nagyon szereti az ételeket, így csemegékkel és finom falatokkal is elnyerhető!”

Lady és Stella a legjobban egy olyan otthonban járna, ahol nincsenek kisgyermekek vagy más háziállatok. Szeretnének egy nyugodt környezetet egy családdal, aki megadja nekik a szükséges időt és teret, hogy alkalmazkodjanak új életükhöz. Új kezdetet keresnek, és alig várják, hogy együtt élvezhessék.

„Ezek az édes, gyengéd kutyák annyi mindenen mentek keresztül, és valóban megérdemlik, hogy megtanulják, milyen csodálatos is lehet az élet” – mondta Medlock. „Szeretetteljesek és hűségesek, és a legjobb társai lesznek új családjuknak.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
8


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Az együtt megmentett szomorú kutyák annyira másképp néznek ki, mint amikor megtalálták őket bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk