A hős kutya, aki az éjszaka közepén megmentette az egész család életét a betörőktől, azonban ennek sajnos ára volt

Olvasási idő:1 Perc, 40 Másodperc

Egy hősies kutya megvédte családját a fegyveres betolakodóktól, és közben majdnem az életét vesztette. A kutyus egy lőtt sebet szenvedett, miközben a betörőket üldözte.

Egy évvel ezelőtt Lamonték a dél-afrikai Benoniban lévő otthonuktól több kilométert utaztak a Boksburg SPCA-hoz, egy nonprofit állatvédő szervezethez Gauteng tartományban, hogy találkozzanak családjuk legújabb tagjával, egy Kei nevű mentőkutyával. Nem is sejtették, hogy az új jövevény a hősükké válik, amikor a családhoz betörnek. Október 3-án, körülbelül egy évvel Kei örökbefogadása után, Lamonték Lakefield Benoniban lévő otthonát két fegyveres rabló támadta meg.

Egy igazi hős kutya
Egy Facebook-bejegyzésben a nonprofit szervezet elmagyarázta, hogyan törtek be a fegyveres betörők a család otthonába, és hogyan jutottak fel az emeletre, ahol a család éppen aludt. Egyikük a hálószobába ment, a második behatolt a szomszédos szobába, ahol a család legidősebb lánya aludt, mellette a család kutyája feküdt. Mielőtt azonban bejutottak volna az ajtón, Kei felismerte a veszélyt, és azonnal rátámadt a betolakodóra.

A betörő futni kezdett, de a kutya a nyomában volt. Ekkor csatlakozott hozzájuk, a család másik kutyája is, akit sajnos a férfi lelőtt. Annak ellenére, hogy látta, ahogy Holly elesik, a kérlelhetetlen Kei üldözőbe vette a betolakodót a konyhába, hogy csapdába ejtse. A fegyveres azonban tüzet nyitott, és arcon lőtte a kutyust, így sikerült elmenekülnie.

A sérült állat állkapocscsonttöréssel az utcára szaladt, hogy segítséget szerezzen a családnak, és riasztotta a szomszédokat. Mivel a sérülések miatt nem tudott ugatni, ezért senki sem hallotta őt. Tovább ment az utcán, hogy valakit találjon.

Az állat később összeesett egy tó közelében, ahol a család hosszas keresés után megtalálta. Kapcsolatba léptek a Boksburg SPCA-val, majd a kutyát egy állatorvoshoz vitték kezelésre. A hős kutya súlyos sérüléseket szenvedett a nyelvén és az állkapcsán. A lövedék, amely az orra oldalába hatolt, a két felső fogát is megrongálta.

Kei-t megműtötték, és napokkal később hazaengedték. Azóta a gyógyulás útjára lépett, csak lágy ételeket eszik és azokat is nagyon lassan, aprólékosan.

A hősies viselkedését nagyon sokan látták már az interneten, és szinte minden visszajelzés pozitív volt.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
51


Imádom

Imádom
305


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
7

A A hős kutya, aki az éjszaka közepén megmentette az egész család életét a betörőktől, azonban ennek sajnos ára volt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk