Szörnyű vége lett a kutyakozmetikázásnak

Olvasási idő:1 Perc, 11 Másodperc

Rá sem ismert kedvencére amikor érte ment, pedig csak kényeztetni szerette volna.

Bejárta a világhálót annak a kutyusnak a fotója, akinek a trimmelése igencsak rosszul sült el.

A kutyust a családapa vitte el a kutyakozmetikushoz, mert úgy vélte, hogy ráférne, ha egy kicsit kicsinosítanák a kis fehér, bolyhos szőrű kutyát. Bár kétséget kizáróann költséghatékonyabb lett volna, ha ő maga nyírja, úgy gondolta a jó eredmény érdekében inkább szakemberre bízza és áldoz a kutyakozmetikusra.

A szalonban viszont elejtett egy félmondatot, amit a szaki nagyon félreértett. A férfi szerette volna maximalizálni a nyírások között időt, ennek érdekében pedig azt mondta, hogy annyit vágjanak a kutya szőréből, amennyit csak tudnak. Ezt viszont úgy értelmezte a kutyakozmetikus, hogy nyírja le a teljes bundáját, úgyhogy teljesen lecsupaszította a kiskutyát.

Amikor érte ment a férfi, hirtelen meg sem ismerte a kutyát. Ráadásul, amikor hazatért a kis kedvenccel, a család el sem akarta hinni először, hogy ez ugyanaz a kutyát hozta vissza.

A férfi lánya @Tigerlil_y felhasználónéven a TIKTOK – ra feltöltött videóban még el is sírja magát azon, hogy mi lett a kis szőrgombolyagból.

A videót közel 5 millióan látták és több ezren kommentelték. Voltak, akik szörnyülködtek a történteken, és akadtak olyanok is akik arra buzdították a felháborodott gazdát, hogy perelje be a kutyakozmetikust – írja a Mirror.


Vicces

Vicces

3


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
0

A Szörnyű vége lett a kutyakozmetikázásnak bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk