A kutya az óceánba fut, hogy botot hozzon barátjának, aki fél a hullámoktól

Olvasási idő:1 Perc, 33 Másodperc

A hölgy imád strandolni. Szeret a homokban futni, egy esernyő árnyékában szunyókálni és sok lyukat ásni.

De úszni az óceánban ? El fog múlni.

Szerencsére nem kell kirekesztettnek éreznie magát a vízi játék során – barátja, Maui szívesen segít elkapni a botot a hullámoktól, és visszahozza neki.

„Maui olyan, mint egy bátyja Ladynek, Lady pedig olyan, mint egy pimasz kishúga, aki mindig elismeri, amit csinál” – mondta Lady gazdija, Erika Ekman “Annyira aranyos és vicces!”

Tekintse meg Maui asszisztens Lady-t az óceánparti játékban itt:

@ladyandtheblues Team work makes the dream work🐶✨ #teamwork #foryourpage #dogsofttiktok #dogfriend #funnydog ♬ A Man Without Love – Engelbert Humperdinck

Ekman gyakran elviszi Ladyt a kaliforniai Orange megyében lévő otthonuk körüli kutyabarát strandokra. A hölgy soha nem szeretett úszni. Valójában az óvatos goldennek sok időbe telt, hogy kényelmesen érezze magát, ha a bokájáig benyúlt.

„Nem magabiztos kutya, de hosszú utat tett meg ahhoz, hogy ilyen messzire álljon az óceánban” – mondta Ekman. “Most imádja a vizet, de nem fog úszni sok biztatás nélkül, és még mindig fél a nagy hullámoktól.”

Maui és Lady egy helyi kutyaparkban találkoztak, és azóta is barátok. Tökéletes páros, hiszen Maui erős úszó, Lady pedig nem. Gyakran lógnak és játszanak együtt, néha a víz körül.

– Maui mindig elhozza Ladynek a játékokat a medencében – mondta Ekman. „A hölgy szeret ülni és várni a lépcsőnél, elkapni a játékot a szájából, és biztonságos helyre vinni.”

Ekman nagyon hálás Ladynek, amiért bátorította, hogy kint legyen – és segített mindkettőjüknek új barátokat szerezni, mint Maui és a szülei.

„[Lady] teljesen megváltoztatta az életmódunkat, és engedtük, hogy felfedezzük Kalifornia gyönyörű természetét” – mondta Ekman. „Sokkal egészségesebbek vagyunk lelkileg és fizikailag, mint korábban. Ő az oka annak is, hogy olyan sok csodálatos baráttal találkoztunk!”

Lady számára minden nap új lehetőséget kínál a friss levegőn való játékra. És ha valaha megijed? Szinte mindig van a közelben egy barát, mint Maui, aki segít.

Az Instagramon lépést tarthatsz Ladyvel .

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya az óceánba fut, hogy botot hozzon barátjának, aki fél a hullámoktól bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk