A mentett kutya soha nem találkozott néhai testvérével – de valahogy pontosan tudja, hogyan aludt

Olvasási idő:1 Perc, 58 Másodperc

Evan Sowards és barátnője, Sarah Dinh mindig is szerették, amikor kölykük, Titus egy kis labdává gömbölyödött az ágy tetején. „Fánk” pózának hívták, és gyakran készítettek képeket.

Titus halála után Soward, akinek még mindig annyira hiányzik a kölyke, örökbe fogadott egy másik kutyát, Milót.

Egy nap, miközben a hálószobában dolgozott, Soward érezte, hogy Dinh elhallgatott – megkopogtatta a vállát, és intett neki, hogy forduljon meg.

Ott volt az ágyon Milo, és pontosan ugyanazon a helyen volt , ahol Titus annyiszor aludt korábban.

„Azonnal összetörtem” – mondta Sowards. „Mert ő volt az. Olyan érzés volt, mintha az univerzum azt mondaná nekem, hogy még mindig velem van.

Az együtt töltött 13 év alatt Sowards és Titus egyedülálló köteléket alakított ki . Soward mindössze 19 éves volt, amikor örökbe fogadta Titust, és bár élete sok minden megváltozott az évek során, Titus állandó barátja volt.

„Titus és én mindketten kölykök voltunk, amikor megkaptam” – mondta Sowards. „Együtt nőttünk fel. Megtanított felelősségteljesnek lenni. Megtanított arra, hogy mit jelent feltétel nélkül szeretve lenni. Titus megváltoztatta az életemet, de Titus volt az életem.”

Amikor Titus nyolc nappal a világjárványban elhunyt, Sowardok küzdöttek a gondolattal, hogy le kell cserélniük. Hogyan lehetne összehasonlítani egy kutyát?

Soward úgy döntött, hogy nem fogadhat örökbe olyan kutyát, aki úgy néz ki, mint Titus – az túl nehéz lenne. Elkezdte keresni a fekete és szürke kutyákat, bármilyen színben, de barnában.

És mégis, amikor Dinh megmutatott Sowardsnak egy kis barna kutyás képet a The Labelle Foundation of Los Angeles Instagram-oldalán, Sowards azonnal tudta, hogy ennek így kell lennie.

„Minden aggodalom és gondolat teljesen kiment az ablakon” – mondta Sowards. „Mondtam Sarah-nak: „Mondd ki azt a szót, amit azonnal alkalmazni fogok.”

Sowards azonnal elkezdte felismerni a hasonlóságokat Milo és Titus között. Titus akkor futott fel Sowardshoz, amikor hazaért a munkából, és most Milo is. Milo szeret Dinh mellett feküdni, miközben házi feladatot készít, akárcsak Titus.

Sowards úgy véli, valami nagyobb értelemben Milo és Titus kapcsolatban állnak egymással.

„Technikai toborzó vagyok, ezért elmondtam a munkatársaimnak, hogy szerintem Titus Milót ajánlotta erre a pozícióra” – mondta Sowards. „És csak hálás vagyok. Mert nagyon hiányzott Titus, amióta elment, és nagyon-nagyon jó volt újra emlékeztetni rá.”

Bár Milo soha nem lesz pontosan ugyanaz a kutya, mint Titus, nyilvánvaló, hogy már most is remekül képes ugyanilyen szeretetet és támogatást nyújtani Sowardoknak – és Sowardsnak annyi szeretetet kell visszaadnia.

És talán valahol Titus húzza a madzagot, hogy a legjobb barátja boldog legyen.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A mentett kutya soha nem találkozott néhai testvérével – de valahogy pontosan tudja, hogyan aludt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk