4000 kisérleti beagle kapott egy esélyt egy új életre

Olvasási idő:1 Perc, 57 Másodperc

Körülbelül 4000 beagle most egy kicsit könnyebben pihenhet.

Az év elején kiderült , hogy a beaglekkel rosszul bántak egy virginiai kutatóintézetben, és szerencsére az Egyesült Államok Humán Társasága most együtt dolgozik az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával, hogy újra otthont adjon ezeknek a kölyköknek az ország menhelyein.

A nyomozók megállapították, hogy az Envigo, egy szerződéses kutatószervezet, amely ezeket a beagleeket gyógyszerészeti kutatásra és tesztelésre tenyésztette, több mint 70 szövetségi előírást sértett meg, beleértve a kutyák törvényes határokat meghaladó hőmérsékletű menhelyen tartását, a szoptató anyák és kölykeik táplálékának visszatartását, nem megfelelő állatorvosi ellátás és nyugtató nélküli eutanázia – egyéb szörnyű cselekedetek mellett.

Mark R. Warner és Tim Kaine virginiai szenátor (mindketten D-VA) az első kormányzati tisztviselők között hívta fel a figyelmet a létesítményben történtekre, és ebben a hónapban egy szövetségi bíró több ezer megmaradt kutyát elrendelt szabadon engedni.

Mint fentebb említettük, a szövetségi hatóságok jelenleg együttműködnek az Egyesült Államok Humán Társaságával és az országszerte működő állatmentő csoportokkal , hogy a következő 60 napon belül újra otthonba helyezzék ezeket a kölyköket.

“Ez az egyik legijesztőbb mentés, amiről valaha hallottam, vagy amiben részem volt a kiváltságom” – mondta John Ramer, a wyomingi Kindness Ranch Animal Sanctuary ügyvezető igazgatója az NPR -nek . Ramer szervezete a korábban tudományos kutatásra és tesztelésre használt állatok megmentésére specializálódott.

“Amikor kiviszek egy kutyát egy létesítményből, megkopoghatom a fejét, megölelhetem, és elmondhatom neki, hogy minden rendben lesz” – mondta Ramer az NPR-nek. – De 4000-et kihúzni… felfoghatatlan számú kutya.

Bár hihetetlen volt a kiáradt támogatás és érdeklődés a beagle örökbe fogadni vágyó emberektől, a kölykök nem állnak készen azonnal az örökbefogadásra.

“Be fog telni egy kis idő, amíg ezek a kutyák készen állnak az új örök otthonukra, mivel minden állatnak valószínűleg valamilyen orvosi kezelésen kell átesnie, beleértve az ivartalanítást és az ivartalanítást ” – mondta Sue Bell , a Homeward Trails ügyvezető igazgatója. szervezet Virginiában, mondta az NPR-nek.

“Másoknak nagyobb és drágább egészségügyi problémáik is lehetnek” – tette hozzá Bell.

Az országszerte segítséget nyújtó mentőcsoportok jelenleg valóban a „sűrűségben” vannak, és valószínűleg önkéntes erőfeszítésekre és pénzadományokra van jelenleg a legnagyobb szükségük.

Olyan módszereket keres, amelyek segítségével segíthet? Az Egyesült Államok Humán Társasága adományokat kér a beagle-ek újbóli elhelyezéséhez.

Történetük most újrakezdődött, és nem is lehetnénk tőle jobban elragadtatva.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A 4000 kisérleti beagle kapott egy esélyt egy új életre bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk