Nézd meg a megható pillanatot, amikor ez az elveszett idős kutya újra találkozik gazdájával

Olvasási idő:1 Perc, 40 Másodperc

Amikor a Mitchell County Animal Rescue, Inc. munkatársai július 5-én felvettek egy hívást egy autópálya közelében talált ijedt kutyáról, azt gondolták, hogy a kutya az előző esti tűzijáték miatt megszökött. Fogalmuk sem volt arról, hogy egy kutyával találkoznak majd, aki több mint egy hónapja szerepelt az „eltűnt” táblájukon.

Előző este néhány irgalmas szamaritánus, akik egy helyi tűzijátékot néztek, látta, hogy egy állat árnyéka szaladgált az autójuk körül, majd elbújt alatta. „Azt hittük, hogy egy róka” – mondta Marilyn Williams, az egyik irgalmas szamaritánus a The Dodo-nak.

Hamar rájöttek, hogy az állat valójában egy kutya, és a szeméből kiderítették, hogy segítségre van szüksége. „Nagyon ijedtnek tűnt” – mondta Williams.

Az ideges kölyök először nem volt hajlandó kimozdulni az autó alól . A pár azonban kitartott, és végül a kutya kirohant, és a vezetőoldali ajtón keresztül közvetlenül az autójukba ugrott, végül biztonságban.

Williams és férje hazahozták éjszakára, ahol enni, vizet adtak neki, és egy kis vágást eltüntettek az arcán. Az édes kutya mindvégig hihetetlenül nyugodt maradt.

„Nagyon csendes és félénk volt” – mondta Williams. „Egyszer sem ugatott. Soha nem kukucskált.”

Egy kellemes éjszakai alvás után a házaspár felhívta a Mitchell megyei állatmenhelyet, és behozták a csendes kölyköt, remélve, hogy újra egyesíthetik gazdáival.

Amint a menhely alkalmazottai rápillantottak, felismerték a kutyát Fiona néven: egy idősebb kutyát, aki egy hónappal korábban, egy családi nyaralás során tűnt el. Még az egyik „eltűnt” plakáton is szerepelt, amelyet a bejárati ajtajukra ragasztottak.

Az alkalmazottak megerősítették Fiona személyazonosságát, mikrochipet keresve, majd felhívták gazdáját a jó hírrel. Fiona, aki ugyanolyan csendben volt a menhelyen, mint Williams házában, először ébredt fel abban a pillanatban, amikor a gazdája belépett az ajtón.

„Amikor Fiona meghallotta, teljesen izgatott lett ” – mondta a menhely egyik alkalmazottja.

És amikor Fiona találkozott a gazdival, a farka nem hagyta abba a csóválást. Érzelmes találkozásukat itt nézheted meg:

Fiona most hazatért és biztonságban van a családjával, és bár Williamsnek és családjának hiányzik az édes kölyökkutya, akit aznap este megismertek, boldogok, hogy visszatért a helyére.

„Ez egy igazán boldog befejezés egy igazán különleges történetnek” – mondta Williams.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
40


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Nézd meg a megható pillanatot, amikor ez az elveszett idős kutya újra találkozik gazdájával bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk