A nő megmenti a kóbor kutyát, majd rájön, hogy borzasztóan hasonlít az elhunyt kiskutyájára

Olvasási idő:1 Perc, 32 Másodperc

Amikor 2021 decemberében egy ételszállító alkalmazott elbúcsúzott 14 éves kutyájától, soha nem gondolta volna, hogy ilyen hamar beleszeret egy másikba.

Aztán hetekkel később egy ijedt kis shih-poo keresztezte az útját, örökre megváltoztatva mindkettőjük életét.

„Látom ezt a kócos kutyát, amint a teherautó mögül és előttem ugrál át az úton” – mondta a névtelenséget kívánó nő.

Gyorsan leparkolt a közelben, hogy megtalálja az ijedt kölyköt.

„Olyan kicsi volt – és tekintettel a frissen megsérült szívemre a saját prémes babám elvesztése miatt –, nem akartam megkockáztatni, hogy elhagyjam, hogy valaki megütje” – mondta.

Amikor végre újra megtalálta a kis kutyát, kapcsolatuk azonnal létrejött.

„Amikor lehunytuk a szemünket, azt mondtam: „Gyere ide, haver”, ő pedig hozzám futott, és majdnem a karjaim közé ugrott – mondta. „Ez egy olyan pillanat volt, mintha egész életében engem keresett volna, és végre megtalált.”

A nő sikertelenül próbálta megtalálni a kutya gazdáját, de nem volt mikrochippel . Az alapos állatorvosi vizsgálat kimutatta, hogy a 3 éves kutya, akit Stitch-nek nevezett, többnyire jó egészségnek örvend – leszámítva a szőret.

„Miután egy hetet töltöttem Stitch-cel, és nem vezettek a gazdájához, levágtam a haját” – mondta. „Ebben a pillanatban rájöttem, mennyire hasonlít Lelára. Abba kellett hagynom a gondozását, mivel sírva fakadtam, és csak tartottam őt.”

A hasonlóság ellenére Stitchnek némi munkába telt, hogy biztonságban érezze magát.

„Kicsit sivár volt, és nem tudta, hogyan játsszon játékokkal” – mondta. „Most nagyon szereti, ha elhozza nekünk a játékait, és velünk játszik. Végül a világ legszeretetreméltóbb kutyájává változott, és rengeteg örömet hoz az életünkbe.”

Noha a nőnek még mindig hiányzik Lela, hálás az együtt töltött időért, valamint a második lehetőségért, amit Stitch mellett kap.

„Dűlök hátra, és azon tűnődöm, hogy valahol ebben az univerzumban Lela volt-e az, ami miatt a megfelelő időben kereszteztük útjainkat” – mondta. „A kettő közötti hasonlóság elképesztő. Kétségbeesetten szüksége volt szeretetre és megfelelő gondoskodásra, én pedig segítségre volt szükségem egy hihetetlenül összetört szív megjavításához.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
20


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A nő megmenti a kóbor kutyát, majd rájön, hogy borzasztóan hasonlít az elhunyt kiskutyájára bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk