Letépte a vendég szemhéját a kozmetikus csivavája, kórházba vitték a nőt

Olvasási idő:1 Perc, 11 Másodperc

Kelsey az eset után 7 órát várakozott a kórházban, hogy megműtsék, ezután azt mondták neki: mondjon le a szemhéjáról, mert még soha nem láttak ilyen esetet. Végül egy másik kórházba szállították, ahol mégis sikerült visszavarrni.

Születésnapja előtt csináltatott volna műszempillát egy amerikai nő, a kezelést azonban horrorbaleset szakította félbe: a kozmetikus csivavája váratlanul letépte a vendég szemhéját – írja a Daily Mail.

A 23 éves Kelsey Salmon a kutyát simogatta, miközben a szakember felhelyezte neki a műszempillát. Az állat hirtelen, minden ok nélkül ugrott neki és tépte le a szemhéját a pillákkal együtt.

Az atlantai nő eredetileg Hawaii-on ünnepelt volna, ám ehelyett a kórházban töltötte a születésnapját, ahol visszavarrták a bőrdarabot. Ezután 10 napra leragasztották a szemét, a teljes gyógyulás pedig akár egy évbe is beletelhet.

“A kozmetikus lakásán történt. Ez volt az első alkalom, hogy találkoztam vele. Amikor nekikezdett a munkának, berohant a csivavája és felugrott mellém az ágyra. Én simogattam, egy darabig minden oké volt” – meséli.

@kelseysalmonScrew the haters. Thank you to everyone who is being kind and understanding of my situation!♬ original sound – kelsey salmon 🦋

A katasztrofális eset akkor történt, amikor a nő pillája már elkészült, és felülni próbált a székből.

“A kutya ekkor már a padlón ült. Lenéztem rá, ő meg visszabámult rám. Azután egyszercsak rámugrott, arcon harapott és letépte a szemhéjamat. Olyan gyorsan történt, hogy elhúzódni sem volt időm”
– mondja Kelsey, akinek a szemhéja a padlón hevert és mindent vér borított.

szmo.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
2


Érdekes

Érdekes
0

A Letépte a vendég szemhéját a kozmetikus csivavája, kórházba vitték a nőt bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk