A hűséges kutya már 10 éve mindennap elmegy a boltba, hogy reggelit vegyen szeretett nagymamájának

Olvasási idő:1 Perc, 21 Másodperc

Ez egy megható történet egy hűséges kutyáról, aki tudja, hogyan kell visszafizetni annak, aki évekkel ezelőtt segített neki. Ez a kutya éveken át hordta a reggelit embernagymamájának, akinek problémái voltak a lábával.

Amikor a kutya korábbi gazdája elhagyta, még csak néhány hónapos volt. Egy ideig kóbor kutya volt, mígnem összebarátkozott egy idős nővel, aki örökbe fogadta, és egész jól élt.

A nagymamának lábai nagyon kellemetlen sétálni, ezért a kutya ritkán tudott kimenni a nagymamával játszani, és az egyetlen lehetősége az volt, hogy elmenjen vele a boltba reggelizni.

Amikor a nagymama egy napon elesett, a kutya elvesztette egyetlen lehetőségét, hogy kimenjen a nagymamával.

Először kényelmetlenül érezte magát, de valószínűleg azért, mert nagyon jól ismeri a boltba vezető utat, és megfogadta, hogy minden nap elmegy a boltba, mivel csak azért, hogy reggelit vegyen a nagymamának.

Amikor a kutya először érkezett meg egyedül az üzletbe, az őr értetlenül állt, hogy mi történik, és miért megy a kutya egyedül. Az őr kezdett rájönni, hogy a kutya mikor indul el egy zacskó élelemmel a szájában. Minden nap, amikor észrevette a közeledő kutyát, láthatóan kezdeményezte, hogy reggelit készítsen neki, hogy vigye vissza a nagymamájához.

Tíz éve, hogy a kutya egyedül járt a boltba, esőben vagy sütben. , hogy reggelit kapjon.

A kutyát ma már öregnek tartják, de még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy minden nap vegyen reggelit a nagymamának. Végül is imádta a nagymamáját, és nem hagyta, hogy éhesen vagy reggeli nélkül maradjon.

Az emberek egy kicsit jót tesznek az állatoknak, de az állatok még többet tesznek. Az állatokkal tisztelettel kell bánni. Az emberek sok más emberrel találkoznak életük során, de egy hűséges állatnak csak te vagy az övék.


Vicces

Vicces

2


Szomorú

Szomorú
4


Imádom

Imádom
180


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
7

A A hűséges kutya már 10 éve mindennap elmegy a boltba, hogy reggelit vegyen szeretett nagymamájának bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk