Barátja kutyájával akart szelfizni egy 17 éves argentin lány, nem lett jó vége

Olvasási idő:56 Másodperc

Szó szerint a saját bőrén tanulta meg a leckét alighanem egy életre a 17 éves argentin Lara Sanson, aki barátja Kentai névre hallgató öreg elzászi kutyával pózolt, de az ebnek vélhetően nem tetszett az, ahogy a lány átölelte őt, mert szétharapta az arcát.

Kétórás műtét és 40 öltés kellett ahhoz, hogy Lara vonásait újra össze tudják rakni, de még a szájpadlásában is mély nyomot hagytak a „fenevad” fogai.

A lány azóta sem tudja, mi történt: lehet, hogy véletlenül megcsiklandozta a kutya oldalát, vagy az állat megijedt az ölelésétől és ezért harapott bele. Szerencsére állapota gyorsan javul, bár még gondjai vannak az evéssel – írta meg a Sun.

Lara azóta már meg is osztotta történetét a Twitteren „Rosszul elsült fotózás” címmel. Posztjára több, mint 310 ezer lájkot kapott, de az egyik kommentelő – jobb későn, mint soha – elárult neki néhány titkot: egy kutyát soha nem szabad a nyakánál megölelni, továbbá nem szabad az arcunkkal közel menni hozzá, mert az ösztönei azt diktálják, hogy meg akarják támadni.

„Örülj, hogy ennyivel megúsztad!” – tette hozzá a “tanító”.

 


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
10


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Barátja kutyájával akart szelfizni egy 17 éves argentin lány, nem lett jó vége bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk