A kutyus életének utolsó percében még egyszer odabújik gazdájához – milyen gyöngéd megható pillanat ez

Olvasási idő:1 Perc, 15 Másodperc

Simba 12 éven keresztül volt jelen Mya életében. Ő és édesanyja 2006-ban fogadta örökbe a kutyát egy menhelyről, amikor a lány még nagyon fiatal volt.

Ezt mondta az InspireMore-nak arról a pillanatról, amikor meglátta a kutyust: “Azonnal tudtam, hogy őt akarom. Rögtön megtetszettünk egymásnak. Tudtam, hogy ez a kiscica lesz gyerekkorom legjobb barátja.”

A kutya már 7 éves volt amikor örökbe fogadták. Amikor  pedig a lenti felvétel készült, 19 éves.

19 év egy kutya esetében 133 ember évet jelent, ezért elmondhatjuk, hogy Simbának szép hosszú élete volt. Rengeteg öröm és szomorúság volt jelen életében, melyeket kis gazdájával Myaval is megosztott.

A gazdi úgy döntött, elaltatja a kutyát és ezt nyilatkozta erről:”Úgy gondolom, Simba nyugodt halált érdemel abban a házban, ahol felnőtt. Azt szeretném, hogy utolsó perceiben ne legyen egyedül.”

Az utolsó percben Mya nagyon sírt, Simba pedig odanyomta hozzá a fejét gazdája arcához, hogy letörölje vele könnyeit.

Nézd meg ezt a megható pillanatot a lenti filmben. Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy mindenkit emlékeztessünk, arra milyen fontos a kedvenceink iránti szeretet, és arra hogy életük első napjától fogva az utolsó napig megérdemlik szeretetüket. 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
2


Imádom

Imádom
0


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutyus életének utolsó percében még egyszer odabújik gazdájához – milyen gyöngéd megható pillanat ez bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk