A kutyának egyáltalán nincs ötlete, hogy ki bontotta fel a lisztes zsákot

Olvasási idő:1 Perc, 11 Másodperc

Candy mindig is óvatos kutya volt, és gyakran eltart egy ideig, amíg felenyhül az emberekre – hacsak nincs ennivalójuk.

“Valóban csak a mamáját akarja, de ha van ennivalód, eljön hozzád” – mondta Michelle Anderson, Candy gazdájak. “Sokan azt gondolják, hogy megszerette őket, de amint nincs étel a kezükben, visszatér az első helyre.”

Candy mindent megtesz annak érdekében, hogy a mancsát valamilyen ételre rátegye, még akkor is, ha ez egy kis bajt okoz a folyamat során.

Egy napon Anderson hazaért, amikor meglátta Candyt és testvérét, Spike-ot az ablakban várakozni. Észrevette, hogy Candy arcán van valami, és azonnal azon tűnődött, milyen ételbe keveredett ezúttal.

“Telefonon beszéltem a barátommal, és azt mondtam:” Istenem, Candy arca teljesen fehér “- mondta Anderson.

Anderson bement a házba, és azonnal Candy rendetlen arca és egy zacskó liszt üdvözölte, amelyet mindenütt kinyitott és szétterített. Candy olyan pillantást vetett rá, mintha fogalma sem lett volna a történtekről – de természetesen liszttel borított arca mindent eladott.

– A szobában és a folyosón lisztnyomok voltak – mondta Anderson. – A liszt úgy nézett ki, mint a felépített tészta, mert biztosan megszomjazott, majd visszatért a liszthez. Tészta volt a vizes tálban.

Anderson azonnal tudta, hogy csak a Candy pusztította el a lisztzsákot, mivel Spike elég tiszta volt, míg Candy határozottan nem. Nyilvánvalóan Spike íze valamivel kifinomultabb, mint a húgaé.

 

Anderson úgy döntött, hogy nem szidja Candyt, mivel az volt a hibája, hogy eleve a zacskó lisztet hagyta ki – és liszttel borított arca elég büntetés volt.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Unalmas

Unalmas

1


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutyának egyáltalán nincs ötlete, hogy ki bontotta fel a lisztes zsákot bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk