A rejtett kamera kideríti, hogy végig a rossz kutyát tartották bűnösnek a gazdik

Olvasási idő:1 Perc, 50 Másodperc

Wookie és Kya testvérpár, de nem is lehetnek különbözőek. Wookie egy kicsit óvatosabb és önállóbb, amikor először találkozik emberekkel, míg Kya szuper játékos, és azonnal mindenkivel a legjobb barát akar lenni. Kya határozottan inkább a bajkeverő, míg Wookie egy kicsit nyugodtabb.

Amikor a kutyák gazdái észrevették, hogy a dolgok rejtélyes módon esnek le a konyhapultokról, természetesen azt feltételezték, hogy valószínűleg Kya a hibás.

– Amikor sokszor főzünk és töltünk, az ételt oda tesszük, és Kya az első mancsait a pultra helyezi, és megpróbálja szagolni vagy nyalni, ha tudja, de még soha nem láttuk fel mászni teljsen – mondta  Rahma Keene, a kutyák gazdája. – De amikor láttam, hogy a váza megdőlt, Kya megmozgatja a kis orrát, és feldönti a virágokat, mert ő kalandos, és Wookie soha nem is nézett a pultra! Aztán nagyobb rendetlenségek kezdődtek, amelyeket nem lehetett megmagyarázni, vagy tényleges lábnyomokat láttunk a pulton, és őszintén össze szídtuk Kya-t néhányszor, mielőtt viccelődni kezdtünk volna, mi van, ha rossz kutyát szidunk.

A pár úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra meg kell oldaniuk a  rejtélyt, ezért kamerát állítottak fel, hogy elkapják a tettest. Még mindig meg voltak győződve arról, hogy Kya volt – és abszolút meglepődtek  amikor felfedezték, hogy ki az igazi bűnös.

– Seattle-ben, Ryker pedig Bellingham-ben dolgozom, és mindketten néztük a szórakoztató, izgalmas kameránkat, és hirtelen látom, hogy a WOOKIE az asztalon van.

Közben a kamerából láthatták, hogy Kya még egy kicsit sem érintett. Sokat aludt, teljesen megfeledkezve Wookie-ról és a pultról. Egész idő alatt ártatlan volt, és a huncut Wookie hagyta, hogy vállalja a hibát.

– Egész idő alatt,  Kya a fekhelyen alszik – mondta Keene. “Annyira rosszul éreztük magunkat, hogy megszégyenítettük Kya-t, de Wookie egyszerűen nem így viselkedik, annyira méltóságteljes és lágy, hogy valóban nem gondoltuk volna, hogy valaha is megpróbál a pultra mászni!”

Most, valahányszor a pár meglátja Wookie-t a pultra mászni, mindig azt mondják neki, hogy szálljon le – de hiába hallja őket a kamera segítségével, mégsem hajlandó szót fogadni.. Mivel az élet minden más területén jól viselkedik, úgy döntött, hogy a szabad szörfözés az egyetlen szabad szórakozása.

“Most csak arról gondoskodunk, hogy a a pult mindig tiszta legyen, mert ez Wookie világa, és mi csak abban élünk, hogy örömet szerezzünk neki” – mondta Keene.


Vicces

Vicces

1


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
9


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A rejtett kamera kideríti, hogy végig a rossz kutyát tartották bűnösnek a gazdik bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk