Óriási siker a fiatal lány vállalkozása, amellyel a pár kutyusait szállítja el az esküvőjükre

Olvasási idő:43 Másodperc

Hozza-viszi, és egész nap vigyáz a szerelmesek kutyájára. Hát, el is olvadtunk a videón.

Veronica Silva, a gyönyörű fiatal üzletasszony fejében akkor fogant meg az ötlet, amikor 2016-ban saját esküvőjét tervezte, és szerette volna, ha kutyusa, JakeBear részt vesz a szertartáson. A kutya azonban nem tudott osztozni gazdijai örömében, mert egyszerűen senki sem tudott vigyázni rá. Veronica ekkor alapította meg “Pawfect for You” nevű vállalkozását, amelyben ifjú pároknak teszi lehetővé, hogy kedvencük ott lehessen a lagzijukon. A kutyusokat odaszállítja, gondoskodik róla, hogy “végignézze” a násznép soraiban a szertartást, utána kap finom falatokat, sőt, még az első esküvői fotókon is szerepelni szokott.

A menyasszonyok és vőlegények elárasztják Veronicát megrendelésekkel. Szerinte ez azért van, mert ma már egy fiatal párnak hamarabb van kutyusa, mint gyereke, és annyira megszeretik és családtagként kezelik, hogy nagyon vágynak arra, hogy életük legszebb napján kedvencük is velük legyen.

sassy.hu


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A Óriási siker a fiatal lány vállalkozása, amellyel a pár kutyusait szállítja el az esküvőjükre bejegyzés először 🐾-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk