Szerelő mentette meg a csontsovány Maci életét

Olvasási idő:1 Perc, 13 Másodperc

Alig adott neki enni, de még az utcára sem vitte le soha a gazdája azt a kutyát, amit egy szerelő vett észre a lakásában. A szakember nem tétlenkedett: azonnal értesítette a rendőrséget.

Hosszú idő után végre igazán boldog élete lehet annak a kutyának, akit az előző gazdája korábban soha nem vitt le sétálni, de enni sem nagyon adott neki. A Maci nevű négylábút most végre örökbe fogadták.

Egy fiatal pár fogadta örökbe a négylábút, akinek végre boldog lehet az élete © Állatmentő Liga

ELDUGVA TARTOTTA A FÉRFI, ELŐFORDULT, HOGY 4-5 NAPIG ENNI SEM ADOTT NEKI.

Egyszer aztán ment hozzá egy nagy multinacionális cégnek a szerelője, aki észlelte a helyzetet és jelezte a főnökének is, hogy jelenteni fogja. Így is tett, a kutya pedig hozzánk került – mesélte a Borsnak a szomorú történetet Pataki Gábor, az Állatmentő Liga elnöke.
Mint mondta, a keverék kutya nagyon rossz állapotban volt, de a gazdájának bőven lett volna lehetősége arra, hogy normálisan etesse. Az egyik „indoka” egyébként állítólag az volt, hogy nincs rá ideje.

Eredeti gazdája soha nem vitte ki az utcára az állatot. Maci izomzata vissza volt fejlődve © Állatmentő Liga

– A rendőrség lefoglalta a kutyát, és bűncselekmény miatt eljárást indítottak. A kutya hozzánk került, és most egy fiatal pár szerencsére örökbe fogadta. Eleinte nagyon félt, ugatott, vicsorgott és harapni akart, de mostanra nagyon barátságosan viselkedik – tette hozzá az állatvédő.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
10


Imádom

Imádom
2


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
6


Érdekes

Érdekes
0

A Szerelő mentette meg a csontsovány Maci életét bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk