Egy német juhász és egy kacsa, akik életre szóló barátságot kötöttek

Olvasási idő:51 Másodperc

Vendetta, a német juhászkutya Dél-Franciaországban él, vidéken, ahol leginkább régi barátjával, Lemonyval tölti az idejét.

Lemony egy kacsa. Egész pontosan egy kínai futókacsa. A kutya és szárnyas társa a kezdetektől barátok. Együtt sétálgatnak az erdőben, vagy heverésznek a vízparton. Gazdájuk, a 20 esztendős Natasha Tamenne szerint különleges kötődés van a két állat között, gyakorlatilag elválaszthatatlan barátok. A két állat a gazdi hálószobájában alszik, annyi a különbség a két jószág között – a nyilvánvalóakon kívül persze, – hogy Lemony kacsa nem szobatiszta, ezért elég gyakran kell takarítani utána. Egyébként egy gazdaságban élnek mindannyian, szóval a két barátnak elég sok helye van a játékra és a bandázásra a szabadban lakhelyükön, a dél-franciaországi Pompieyben.

Nathasa, akinek családja korábban libákat és kacsákat tenyésztett – most meg kutyákat, – Lemonyt családi barátaiktól, egy másik állattenyésztő családtól kapta. Azt mondja a lány, hogy szeretné megmutatni az embereknek, hogy a háziállatok világában nem csak “cicák és kutyák” léteznek és akár egy kacsára is lehet úgy tekinteni, mint a “megszokott” házi kedvencekre.

Gazdájuk Natasha, szeretné, hogy az emberek máshogy tekintsenek a kacsákra


Vicces

Vicces

8


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
59


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
6

A Egy német juhász és egy kacsa, akik életre szóló barátságot kötöttek bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk