Az embereket elvarázsolta ez a dán dog, aki úgy néz ki, mint Batman

Olvasási idő:1 Perc, 7 Másodperc

Magas, hegyes fülével és vaskos testével az Enzo nevű kutya úgy néz ki, mint a Sötét Lovag. Bár a 150 kilós kutya elég nagy ahhoz, hogy a bűnözőket félelemben tartsa, sokkal inkább átölel, mintsem a bűnözés ellen harcolna.

“Nagyon izmos egy dán doghoz képest és a bundája nagyon fényes” – mondta Danny Lemay, Enzo gazdája – Hegyes füle miatt tényleg Batmanre hasonlít .

De a Sötét Lovaghoz való hasonlósága nem áll meg itt. Enzo bátor és aktív, csakúgy, mint szuperhős társa. És mindig ügyel arra, hogy megvédje saját személyes Gotham Cityjét – családja házát Quebecben, Kanadában.

„A legtöbb dán félelmetes kutyaként ismert. Nem szeretik a hideget, és sok mindentől félnek ”- mondta Lemay. – Enzo bátrabb és bátrabb. Szereti rákényszeríteni magát, nagyon hangosan ugat és őrzi a házat.

Enzo sokkal szeretetteljesebb, mint a magányos farkas szuperhős és nem akar mást, mint barátkozni minden emberrel és állattal, akivel találkozik.

“Annak ellenére, hogy impozánsnak tűnik, csak ölelkezni és játszani akar” – mondta Lemay. – Nagyon társaságkedvelő kutya .

Egyedülálló kinézetének köszönhetően Enzo valami helyi hírességgé vált – de Batmannal ellentétben nem tud átalakulni Bruce Wayne-be, hogy elkerülje a figyelmet. Szerencsére Enzo mindig örömmel üdvözli imádó rajongóit és magába szívja a szerelmet.

“Az emberek minden alkalommal megállítanak minket, amikor sétálgatunk, hogy átöleljünk, ránézzünk vagy fényképezzünk” – mondta Lemay. “Kerülni kell a turistás helyeket, ha nem akarsz foglalkozni népszerűségével!”

Lehet, hogy Enzo nem szuperhős – de minden bizonnyal szuper kutya.


Vicces

Vicces

2


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
8


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
1

A Az embereket elvarázsolta ez a dán dog, aki úgy néz ki, mint Batman bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk