A Golden retriever kiskutyák játék közben titkos klubot alapítanak

Olvasási idő:1 Perc, 24 Másodperc

A gyermekkori barátságok egy életen át tarthatnak – és ez igaz a kutyákkal is.

Csak kérdezze meg Billie-t, egy 4 hónapos golden-retrieveret.

Amikor Billie gazdája, Emily Buchenberger először elvitte egy kiskutya játékórára, nem is sejtette, hogy a kis kutya ilyen gyors barátságokat köt .

Ez idő alatt a 8 és 18 hetes kor közötti kutyák pórázon kívül tombolhatnak egy tornaterem körül. Rengeteg kiskutyával, akikkel játszani lehet, Billie egész idő alatt új barátokat szerezhetett. De valahogy a szoba összes retriverje megtalálta egymást.

“A retriverek hasonló játékstílusúak, ezért azonnal kattintottak ” – mondta Buchenberger  “Lehet, hogy a másik 15 kölyökkutya sem volt a kiskutya órájában, mert a retriverek ragasztóként voltak egymáshoz rögzítve.”

Buchenberger figyelte, ahogy az golden retriever kiskutyák titkos klubot alkotnak. Ahelyett, hogy más kutyusokhoz hasonlóan rohangáltak volna, különböző játéktárgyak alatt tartottak megbeszéléseket, senki nem látta őket.

“A legtöbb kiskutya körbefutott vagy a tárgyakra ugrott, de az aranyakra nem” – mondta Buchenberger. “Szinte kizárólag titokban játszottak egymással a tárgyak alatt.”

Vagyis addig, amíg az egyik másik kölyökkutya apja el nem árulta, mit műveltek egész idő alatt:

Amikor a műanyag dobozt leemelték a kölyökkutyákról, gazdáik megdöbbenve látták, hogy látszólag kézen fogják őket .

“Mindannyian nyugodtan összekapcsolódó mancsokat találtunk” – mondta Buchenberger. – Határozottan nem számítottak arra, hogy ki vannak téve, és azonnal szétszóródnak. Nem sokkal később találkoztak a híd alatt, és titokban játszottak.

Amikor Billie otthon van a családjával, imád bujkálni tárgyak és bútorok alatt – különösen, ha van valami, amit ápol, például egy csont vagy piszkos zokni – jegyzi meg Buchenberger.

Az a tény, hogy Billie és kiskutya barátai együtt rejtőzködnek, csak azt mutatja, mennyire dédelgetik egymást. És egyértelmű, hogy ezek a kölykök egy életen át barátok lesznek.

Hogy lépést tudjon tartani Billie és barátai kalandjaival, kövesse őt az Instagramon .

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A Golden retriever kiskutyák játék közben titkos klubot alapítanak bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk