A kutya mindenhová követi a terhes gazdáját – akár a zuhany alá is

Olvasási idő:1 Perc, 18 Másodperc

Diz kölyökkora óta az apjával van, és annyira szereti, és amikor férjhez ment, azonnal megszerette új anyukáját is. Diz most nagyon ragaszkodik az anyjához, és mindig meg akar győződni arról, hogy biztonságban van és boldog.

“Mindig is szuperül viselkedett velem, különösen akkor, ha a férjem nincs velem” – mondta Brittany Johnson, Diz gazdája.

Néhány hónappal ezelőtt Diz gazdái megtudták, hogy babájuk lesz. Annak ellenére, hogy Diz határozottan észrevette, úgy tűnt, ez eleinte nem zavarta meg.

“Az első hetekben a hasamnak fektette a fejét, aztán figyelmen kívül hagyott” – mondta Johnson.

Néhány héttel ezelőtt azonban ez megváltozott. Hirtelen Diz úgy döntött, hogy mindig az anyja mellett kell lennie . Szinte olyan volt, mintha nagy testvére üzemmódja beindult volna, és mindenhol ott kellett lennie, ahol anyja és leendő kis testvére volt, hátha szükségük van valamire. Abszolút nem volt hajlandó levenni a tekintetét az anyjáról – bármi is legyen.

Nemrég Johnson zuhanyozott, míg Diz éppen a zuhany előtt ült, és őrködött. Egy idő után az aggódó kutya úgy döntött, hogy az anyja túl sokáig tart ott …

… Ezért úgy döntött, hogy bemászik hozzá.

“A zuhanyzataim hosszabbak voltak, és követte a fürdőszobába, majd csak bekukkantott a fejével, és úgy döntött, hogy le fog ülni a zuhany alatt” – mondta Johnson. – Ott ült, amíg végeztem a zuhannyal.

Diz biztosan úgy döntött, túl kockázatos volt anyját ennyi időre elengedni a látóteréből, ezért a saját mancsaiba vette a dolgot.

Johnson jelenleg 20 hetes terhes, és nem sokkal később Diznek új kis testvére lesz. Addig azt gyakorolja, hogy valaha is a legjobb testvér legyen – azáltal, hogy a baba megérkezéséig 24/7-ig figyelemmel kíséri anyukáját.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
4


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
0


Érdekes

Érdekes
0

A A kutya mindenhová követi a terhes gazdáját – akár a zuhany alá is bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk