A nő egy kutyát megy befogadni a menhelyről – és hárommal jön ki

Olvasási idő:2 Perc, 6 Másodperc

Amikor Shelly Blount a múlt héten látott egy online bejegyzést egy kutyáról, akit Észak-Karolinában akartak elaltatni, majd  azonnal felhívta a menhelyet. Megkönnyebbülésére elmondták neki, hogy a kutyát éppen örökbe fogadták, de ez arra késztette hogy mi lesz a többi bent lévő kutyával, akik veszélyben lehetnek. Megkérdezte, hogy van-e más kutya, aki altatás veszélyben van és azt mondták neki, hogy egy Caleb nevű kutya következik a listán – Blount beült az autójába.

Blount egy barátja kíséretében négy órát vezetett Virginia felől a menedékház felé, és elhatározta, hogy megmenti Calebet. Amikor megérkezett, rájött, hogy két másik kutyát is le fognak altatni. Annak ellenére, hogy három másik mentőkutyája már otthon van, Blount hirtelen tudta, mit kell tennie.

“Megkértem a korlátot, hogy hányat fogadhatsz örökbe” – mondta Blount. – Azt mondták, nem volt ilyen. Tehát úgy döntöttem, hogy megszerzem mind a hármat.

Blount azon a napon érkezett a menedékházra, és arra számított, hogy csak Caleb mellett indul – és inkább Caleb, Charisma és Bellával távozott.

Amikor elkezdték a hosszú hazafelé vezetést, mind a három kutya annyira izgatott volt, és nem tudta visszatartani a boldogságot, és Blount tudta, hogy teljesen helyesen cselekedett.

“Caleb nagyon izgatott volt – folyton puszikat adott a hátsó ülésről, és a farka olyan gyorsan csóválódott” – mondta Blount. – Bellát annyira elégedetten tartották, hogy a barátom ölében ült, és szó szerint nem mozdult. A karizma, édes kis angyalom, szó szerint átölelt és az egész utat elaludta.

Amikor Blount mindhárom kutya örökbefogadása mellett döntött, nem igazán volt terve. Tudta, hogy nem hagyhatja őket a menhelyen letenni, de még három kutyának sem volt otthona otthon – de szerencsére napokon belül már megtalálta a legjobb új otthonokat Caleb és Bell számára.

– Caleb nagyon boldog új otthonában, egy barátommal – mondta Blount. – Van egy másik laboratóriuma, akit szeret. Bella a barátomhoz ment, és mondjuk úgy, hogy elválaszthatatlanok.

Blount valószínűleg megtartja a Karizmát, mivel a pár a mentés óta eltelt napokban eléggé kötődött egymáshoz. Akárhogy is, Charismának egy ideig Blount mellett kell maradnia – mert az állatorvosi látogatás után rájött, hogy az édes kis kutya terhes.

A menhelyen senki sem mondta el Blountnak, hogy Charisma öt-hat kölyökkutyával terhes, és később azt mondta, hogy nem tudták. Blount nemcsak aznap mentette meg a Karizmát, hanem a kölykeinek életét is, és ezért a Charisma folyamatosan hálás.

“A karizmatikus lányom nagyon ragaszkodik hozzám, és sok macskaálomban alszunk, mert annyira álmos” – mondta Blount.

Karizmának a következő héten belül kell szülnie, és új családja annyira izgatott érte. Közben élvezi, hogy sok időt tölt az új anyukájával és a legjobb barátjával, és minden nap köszönetet mond neki, hogy megmentette az életét.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
21


Unalmas

Unalmas

0


Dühítő

Dühítő
1


Érdekes

Érdekes
0

A A nő egy kutyát megy befogadni a menhelyről – és hárommal jön ki bejegyzés először -én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk