Drónra erősített kolbásszal mentettek meg egy kutyát Angliában

Egy mocsaras területen bukkantak rá Millie-re, és félő volt, hogy a dagály elsodorja.

Drónra rögzített kolbásszal mentettek meg egy kutyát az Egyesült Királyságban – írja a Guardian.

A Millie névre hallgató állat a Portsmouth-tól nem messze lévő Havantból tűnt el, majd egy tengerparti mocsaras területen találtak rá, és félő volt, hogy a dagály elsodorja. Igyekeztek biztonságosabb helyre csalogatni, de nem mert átmenni a sekély vízen, ezért ki kellett találni valamit.

A mentésben részt vett egy állatvédő szervezet, amely drónokkal kutat fel eltűnt állatokat. Felmerült, hogy erősítsenek valamilyen ennivalót az egyik drónra, és próbálják meg azzal kicsalogatni Millie-t. Az állatvédő szervezet vezetője, Chris Taylor azt mondta, hogy ez elsőre őrültségnek tűnt, de átnézték a repülési szabályzatot és utánanéztek, hogy mekkora súlyt képesek felemelni a drónjaik, és arra jutottak, hogy egy kolbásszal kivitelezhető az ötlet.

Soha nem próbáltunk még ilyesmit, a kolbász volt az utolsó esélyünk, miután nem tudtunk a közelébe menni kajakkal, vagy más módon

– mondta Chris Taylor. Mivel Millie éhes volt, a módszer bevált, és bár először elszaladt, miután megmenekült, végül gazdája karjaiba ugrott.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

4

Vicces
Vicces

0

Imádom
Imádom

6

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A Drónra erősített kolbásszal mentettek meg egy kutyát Angliában bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk