Még a kórházi ágyon se hagyta magára az autista kisfiút a hűséges kutyája

A kilenc éves autista kisfiú, James Isaac az új-zélandi Wellingtonban él. James számára az érintés és a szemkontaktus is viszolygással jár, sőt, még a beszéd is. Egyetlen segítsége és társa Mahe, a fekete labrador, aki minden percben mellette van, hiszen ő az egyetlen élőlény, akinek a kisfiú hajlandó megnyílni.

James nemrég ismét kórházban járt, ahol egy MRI-vizsgálat várt rá. A kisfiút csak altatással tudták megvizsgálni, Mahe még ide is elkísérte őt. Az orvosok egy percig sem bánták, hogy a kutya is felfeküdt vele az ágyra, egy pillanatra sem hagyta magára a kisfiút.

Az eb jelenléte végtelen nyugalommal tölti el a kisfiút, korábban egy kávézóba sem tudott elmenni együtt a család, a sok ember miatt ugyanis James pánikroham-szerű tüneteket produkált. Miután Mahe is a család tagja lett, minden megváltozott. A kutyus egy hám segítségével még arra is tud vigyázni, hogy a fiú ne rohanjon el hirtelen, nem engedi, hogy bármi baja essen.

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

99

Vicces
Vicces

1

Imádom
Imádom

197

Szomorú
Szomorú

10

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

4

A Még a kórházi ágyon se hagyta magára az autista kisfiút a hűséges kutyája bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk