A kutya éppen egyedül van otthon és az asztalon lévő kaját készül ellopni. Ám ekkor váratlanul megszólal a gazdi, a kutya reakcióját érdemes megnézni

Ivar egy imádott kutya, aki Krissa Wright-szal és szüleivel él.

Az évek során családjuk részeként a kölyökkutya bebizonyította, hogy nagyon jó és engedelmes fiú. Ez az oka annak, amikor az ételek véletlenszerűen eltűntek a konyhai pultról, egy kis rejtélynek tűnt.

“Ivar valójában soha nem lopott még ételt” – mondta Wright a The Dodo-nak. “Le tudnánk tenni az ételt a földre és elmenni, és ő nem fogja megenni.”

De hamarosan az igazságra fény derült.

A közelmúltban Wright apja úgy döntött, hogy egy mozgásérzékelő kamerát állít fel egy hangszóróval, hogy távolról tudjon beszélgetni, a pulton pedig hagyott néhány zacskó rántással – a rejtélyes tolvaj remélhetőleg szeretni fogja. Figyelmeztetést kap majd a telefonjára, amikor az ételt veszély fenyegeti, és képes lesz szembeszállni a leendő tolvajjal.

És pontosan ez történt.

Egy nap a munka közben, amikor Ivar egyedül hagyta otthonát, apja telefonja jelezni kezdett és ezt látta:

Úgy tűnik, hogy  Ivar volt a tolvaj. És látványosan megdöbbent, hogy honnan szól a távoli hang (bár úgy tűnt, hogy még tétovázott is picit folytatja-e a bűncselekményt vagy sem).

“Azt hiszem, mondhatnád, hogy” lopós mancsú “volt.” – mondta Wright.

A rántást megmentették – és később Ivarral komolyan elbeszélgettek az esetről.

Most, hogy Ivar tudatában van annak, hogy valaki figyeli őt,  biztosak benne, hogy  a lopások megszűnnek, igaz?

Hiába. A “rejtélyes” tolvaj ismét ellopott egy ételt az asztalról és megint csendbe, nyomtalanul.

“Később egy éjszakán két egész zacskónyi étel tűnt el, apám otthon volt, így a kamera ki volt kapcsolva” – mondta Wright.

Természetesen anélkül, hogy videofelvételekkel bizonyítaná, hogy valóban  a kutya lett volna a tolvaj, ezért mindaddig, amíg másként nem bizonyítják, Ivar nagyon jó kutya és marad- mondta Wright.

 

Mit gondolsz erről?
Tetszik
Tetszik

2

Vicces
Vicces

4

Imádom
Imádom

1

Szomorú
Szomorú

0

Dűhítő
Dűhítő

0

Hűha
Hűha

0

A A kutya éppen egyedül van otthon és az asztalon lévő kaját készül ellopni. Ám ekkor váratlanul megszólal a gazdi, a kutya reakcióját érdemes megnézni bejegyzés először Kutyás hírek-én jelent meg.

About Post Author

eredeti cikk