Prince, az elhagyott pitbull nem tudott aludni a szomorúságtól, ez segített neki

Meggyötört lélekkel nehezebb álomba szenderülni.

Prince, az elhagyott pitbull mindentől és mindenkitől rettegett, amikor bekerült New York egyik állatmenhelyére.

Régen volt ugyan a kutyusnak egy gazdája, aki szerette őt, de mikor nem tudott róla tovább gondoskodni, a párja vette magához. Amikor az állatvédők megtalálták Prince-t, felkeresték a nőt, aki azt mondta, hogy sétáltatás közben szökött meg tőle a kutya, és elmegy érte a menhelyre. Ám ez nem történt meg…

A pitbull mélységesen szomorú volt, és mindentől nagyon félt. Igen lassan kezdett csak feloldódni egy kicsit. Prince elaludni is nagyon nehezen tudott ilyen lelkiállapotban, sokszor csak szomorúan gubbasztott a kenneljében.

Egészen addig, míg az egyik állatvédő egyszer épp a kennelben foglalkozott a kutyával. Ekkor Prince ráfeküdt a kutyaágyra, a férfi pedig hirtelen ötlettől vezérelve rátett egy takarót. Meglepődve vette észre, hogy a kutyának ez láthatóan nagyon jól esik.

Így véletlenül derült ki, hogy mi az, ami megnyugtatja Prince-t, és enyhít a szomorúságán. Innentől kezdve mindig gondosan betakargatták a kutyust.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
3


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Prince, az elhagyott pitbull nem tudott aludni a szomorúságtól, ez segített neki bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author