12 év után találtak meg egy már régóta halottnak hitt kutyát

12 év után visszakapta eltűnt kutyáját egy amerikai család. A Zoey névre hallgató kutyát egy vidéki birtokon álló járműben találták meg, miután valaki észrevette az öregnek és betegnek tűnő állatot, és felhívta a rendőrséget – írja a BBC.

Az állatvédelmi szakszolgálat küldötte megérkezése után szkennelte az állat nyakörvén található mikrochipet, és ennek alapján került ki, hogy az állatot 2010 óta keresték – de oly régóta nem találtak rá, hogy a microchipvállalat 2015-ben már halottnak nyilvánította az állatot. A vállalat nyilvántartásában szereplő mobilszámon megpróbálták elérni a tulajdonost – és kiderült, hogy a szám még mindig él, sőt, ugyanazon személy használja.

“Abszolút nem számítottam erre, hogy ennyi idő után ez történik, szóval nagyon izgatott vagyok” – mondta Zoey gazdája, Michelle, aki sokkot kapott, mikor felhívták, hogy mehet a kutyájáért.

A kutyára egyébként eredeti lakhelyétől alig hatvan mérföldre találtak rá. “Azóta a miénk volt, mióta az ikertestvérével együtt elhoztuk az alomból, hathónapos korukban. Fél évig volt nálunk, mikor egy alkalommal elmentünk a boltba, és mire hazajöttünk, már nem volt meg. Izgatottan várom, hogy visszakapjam, és hogy az élete végét velünk töltse el” – mondta el a nő.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
3


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A 12 év után találtak meg egy már régóta halottnak hitt kutyát bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author