Az állatmentők egy anyakutyát és félelemtől reszkető kölykeit mentik meg a szörnyű viharban

Sok országban igazán nagy probléma a kóbor kutyák létezése. Rengeteg kutyát dobnak ki az utcára, de szerencsére sok jószívű ember létezik, aki segít rajtuk.

Már többször is írtunk a Hope For Paws nevű állatmentő egyesületről, akinek munkatársai naponta dolgoznak azért, hogy a bajba jutott kutyáknak segítséget nyújtsanak Los Angeles utcáin. Az állatok megmentéséről szinte minden egyes alkalommal video felvétel készül és ezt meg is osztják a Youtube-on, annak reményében, hogy így új szponzorokra lelnek.

A lenti felvétel Rainbow-ról, a kiskutyusról szól. A kutyára többen is felfigyeltek az utcán és sokan megpróbálták őt megfogni, de a kutya bizalmatlan volt és nem hagyta magát, írta a The Dodo.

Szerencsére az egyik környéken lakó felhívta a Hope For Paws állatmentő egyesületet, akik azonnal a helyszínre siettek.

A munkatársaknak először meg kellett nyerni a kutya bizalmát. Ezért adtak is neki egy hamburgert, amit ő hálásan elfogadott. A kutyuson látszott, hogy kb 48 órája ellett meg.

Az alkalmazottaknak végül is sikerült Rainbow-t megfogni. Miután sokáig simogatták őt, a kutya megnyugodott és ezek után elvették tőle a kicsinyeit, hogy biztonságba helyezzék őket. De a kutya szemében ekkor aggodalmat láttak. Vajon mi történik most?

Először a kiskutyákat helyezték egy ketrecbe, majd az anyakutya következett. Most már mindannyian jó helyen voltak. Persze eltartott egy darabig, amig ezzel a munkával végeztek.

Mivel külön ketrecben voltak, az anyakutya nagyon aggódott. A kis családot elvitték az állatmenhelyre, ahol Rainbow és kölykei végre ismét együtt lehettek.

 

Egy ideig nem volt áram a menhelyen mert óriási volt a vihar, de később az állatorvos megvizsgálta az anyakutyát és a kicsiket is.

A kutyusok most jól vannak és már csak azt várják, hogy a megfelelő, szerető családhoz kerüljenek.

A lenti filmben láthatod a mentőakciót és azt is, hogy néznek ki a kutyusok ma.

 


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Az állatmentők egy anyakutyát és félelemtől reszkető kölykeit mentik meg a szörnyű viharban bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author