A tengerparton talált ijedt kiskutya a leghihetetlenebb átalakuláson ment keresztül

Amikor Squishyt először megpillantották Saipan szigetének tengerpartján , teljesen megrémült. Szörnyű állapotban volt, és bárkire rácsapott, aki csak a közelébe került. A parton figyelő emberek tudták, hogy segítségre van szüksége, ezért felvették a kapcsolatot a Boonie Babies Rescue -val .

„Körülbelül öt perc alatt elértem a strandra, mert rendkívül közel volt a házamhoz” – mondta Aria Keilbach, a Boonie Babies Rescue alapítója a The Dodo-nak. „Squishy gyenge volt, és kimerült a hőségtől és a kiszáradástól. Nyakörv volt rajta, és ez a strand igencsak hírhedt az állatok kidobásáról, így bár azt hiszem, csak aznap vagy egy-két nappal azelőtt dobták oda, alultápláltsága, kullancsbetegsége és rühössége alapján egyértelmű volt, hogy nem. hetekig megfelelően gondoskodtak róla.”

Squishy továbbra is ugatott és csettintett Keilbachra és önkénteseire, de annyira gyenge volt, hogy nem volt nehéz elkapni. Keilbach egy törülközőt használt, hogy megerősítse, és gyorsan biztonságba hozta. Minden után, amin keresztülment, Squishy érthető módon megijedt, de nem tartott sokáig, hogy ráébredjen, hogy végre biztonságban van azokkal az emberekkel, akik úgy törődnek vele, ahogy megérdemelte.

„Alig néhány órával azután, hogy hazahoztam, rájött, hogy nem fogjuk bántani, és abbahagyta a morgást, amikor odaértünk, és ehelyett kis farokcsóválást kezdett kínálni” – mondta Keilbach. – Ugyanazon az éjszakán tétován fogadott háziállatokat, és puszit adott.

 

Ahogy telt az idő, Squishy ugrásszerűen meggyógyult . Visszanőtt a bundája, megmentőinek sikerült a többi betegségét is kordában tartani, és végre megtanulta, hogyan bízzon újra teljesen az emberekben. Most teljesen felismerhetetlen attól a naptól kezdve, amikor megmentették a tengerparton, mert lényegében egy teljesen más kutya.

 

„Bármilyen elképesztő volt is a fizikai átalakulása, a személyisége virágzása ugyanilyen, ha nem még lenyűgözőbb volt” – mondta Keilbach. „Squishy magabiztos, hihetetlenül édes, okos és rendkívül szívesen tanul. Szeret kalandozni és más kutyákkal játszani, de abszolút kedvenc tevékenysége a finomságokért való munka!”

Általában Keilbach megmenti a kutyákat, majd segít nekik otthont találni – de miután végignézte Squishy hihetetlen átalakulását, tudta, hogy nem tud megválni tőle.

„Több mint 300 kutyát mentettem meg, rehabilitáltam és örökbe fogadtam a Saipanon töltött időmben, de soha nem szerettem annyira bele egy kutyába, mint Squishybe” – mondta Keilbach. “Úgy döntöttem, hogy nem fogom tudni feladni ezt a különleges lányt, és velem marad a Boonie Babies csapatának állandó tagjaként.”

Amikor Squishyt először észrevették a tengerparton, teljesen vereséget szenvedett. Ma boldog, szeretett, és túléli mesebeli végét.

Ha szeretne segíteni más kutyáknak, például Squishynek, adományozhatsz a Boonie Babies Rescue-nak .

Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A tengerparton talált ijedt kiskutya a leghihetetlenebb átalakuláson ment keresztül bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author