A beteg kutyát tíz éven át láncon tartottak – nézd meg, hogyan reagál, amikor végre szabadon engedik

Sokkoló látni, hogy még mindig sok ember élvezheti az állatkínzást.

Nemrég egy csoport állatbarát felfedezett egy kutyát, akit gazdája éveken át láncon tartott. Megkeresték a gazdát, és kérésükre, hogy emberségesen bánjon a kutyával, nem reagált érzékenyen – írja a LittleThings.com.

A kutya gazdája tíz évig tartotta láncon, sosem kapott meleg takarót, gyakran nem volt elegendő étel vagy ital számára.

A szomszédok ismét értesítették az állatmentő szervezetet, többet is. Sajnos nem kaptak segítséget.

Az emberek már fontolgatták, hogy beavatkoznak és kiszabadítják a szegény állatot a szomszéd kertjéből. Azonban azonnal felismerték, hogy ez magánlaksértés lenne, és attól tartottak, hogy következményekkel jár.

Szerencsére később megérkezett az ‘Animal Advocatos’ nevű állatmentő szervezet, és azonnal elvitte a kutyát, amikor meglátták, milyen szörnyű körülmények között él.

A menhelyre vitték, ahol végre megfürdették. Rengeteg ételt és friss vizet kapott, valamint sok figyelmet is szenteltek neki. Juditnak nevezték el.

Szerencsére hamarosan egy kedves család jelentkezett, és örökbe fogadták őt.

Tekintsd meg az alábbi filmet, amely bemutatja a mentőakciót. Kérjük, osszd meg ezt a cikket barátaiddal, ha megérintett ez a történet!


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
9


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
1


Hűha

Hűha
0

A A beteg kutyát tíz éven át láncon tartottak – nézd meg, hogyan reagál, amikor végre szabadon engedik bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author