Nézd meg az érzelmes pillanatot, amikor a mentőszemélyzet vastapsba tör ki, amikor a régóta figyelmen kívül hagyott kutya végre hazamegy

Több mint 200 napot töltött el a Humane Rescue Alliance-ban, de végre Betsy az új családjával kiléphetett az előajtón, akik izgatottan várták őt.

Betsy nem érezte magát idegesnek, mert amikor egy utolsó pillantást vetett a menhelyre, egy izgatott csoport mentőszemélyzetet látott, akik támogatták, és szurkoltak neki.

“A bőröm libabőrös lett,” mondta Ashley Valm, a Humane Rescue Alliance örökbefogadási igazgatója a The Dodo-nak. “Láttam, hogy néhány kollégám sír. Mindenki nagyon izgatott volt, hogy hazamegy.”

A mentés rögzítette az érzelmes pillanatot ebben a videóban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Humane Rescue Alliance (@humanerescue) által megosztott bejegyzés

Betsy egyedül élőként került elő az Anacostia negyedben, Washington D.C. délkeleti részén. Amikor megérkezett a mentésre, a személyzetet az emberek iránti szégyentelen szeretete ragadta meg.

“[Betsy] nézni fog téged, és finoman hozzád hajol, miközben simogatod,” mondta Valm. “Sosem találkozott olyan emberrel, akit ne szeretne.”

De Betsy nem jött ki olyan jól a többi kutyával, és a menhelyet stresszes környezetként élte meg.

A mentőszemélyzet tudta, hogy ideges Betsynek talán több időre van szüksége, hogy megtalálja a megfelelő otthont. Amíg vártak, mindent megtettek annak érdekében, hogy Betsy kényelmesen érezze magát. Még az irodáikba is beengedték, hogy elmenjen a zajtól.

“Sok időt töltött az igazgatói irodákban, amit imádott, mert ott nem voltak más kutyák,” mondta Valm. “Aludt a kanapén az irodában, és egész nap a személyzetünkkel ölelődött. Egy baba volt, és álom volt az irodában lenni vele.”

Amikor Betsy végre örökbe fogadták, az állatmenhely éppen a “Clear the Shelters” napot ünnepelte, egy országos állatörökbefogadási kampányt. Az izgalom légkörében elhangzott a parti hangulat.

„Már zajlott egy bulihangulat,” mondta Valm. Amint elterjedt a hír, hogy Betsy hazamegy, a menhely személyzete walkie-talkie-kon közölte egymással, hogy mindenki jöjjön és búcsúztassa el.

Tapsoltak, éljeneztek, bíztattak, és szavakkal köszönték el a gyengéd kutyát, akit már jól megismertek, ahogy elindult következő fejezetébe, tudva, hogy az empátia és az együttérzés megmutatásával szerepet játszottak az életének megváltoztatásában.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
2


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Nézd meg az érzelmes pillanatot, amikor a mentőszemélyzet vastapsba tör ki, amikor a régóta figyelmen kívül hagyott kutya végre hazamegy bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author