A kutya szomorúan less ki a menhely kenneléből, hogy nézhesse, ahogy barátait örökbe fogadják

Egyedül a kennelében a Spartanburg Humane Society-ban, egy kedves kutya, Chauncey, kinyújtotta a fejét a kennel alján lévő lyukon keresztül. Nézte, ahogy egy másik kutya is kijött a menhelyről az új családjával.

Lehet, hogy a fajtája miatt volt, vagy azért, mert nem volt olyan nyitott, mint a többi kutya. Bármi is volt az ok, egyértelmű volt – Chauncey nehezen talált örökbefogadó otthont.

„Chauncey nagyon félénk, amíg meg nem ismer téged,” mondta Angel Cox, a Spartanburg Humane Society vezérigazgatója a The Dodo-nak. „Tehát az összes ugatás és a menhely folyamatos tevékenysége közepette inkább csak figyelte, ahogy a világ elszalad mellette.”

A menhely személyzete szívfájdalommal nézett Chauncey-re. Tudták, hogy a leleményes kölyök nagyszerű társ lehet, és remélték, hogy valaki ad neki egy esélyt. Míg Chauncey napról napra várt, a személyzet társaságot nyújtott neki – sok simogatást és hosszú sétákat.

“Szerette, amikor a személyzet és a önkéntesek fogták és sétáltatták,” mondta Cox. “Nagyszerű pórázon, így kétségtelenül az önkéntesek kedvence volt.”

Amikor Chauncey első otthona nem bizonyult jó választásnak, a kiskutya visszatért a humanitárius társasághoz. Bár nem sikerült, Chauncey nem adta fel a családja megtalálását.

Végül egy másik család belépett, miután láttak egy bejegyzést Chauncey-ről a Facebookon. Ezúttal Chauncey készen állt, hogy teljes pompájában megmutassa bájos személyiségét. Hamar kiderült, hogy tökéletes párost alkotnak.

„Azonnal eladta magát,” mondta Cox. „Nagyon szeretetteljes kutya, és édességével azonnal elnyerte a tetszésüket.”

A Humane Society személyzete örömmel nézte, ahogy Chauncey elhagyja az állatmenhelyet a családjával, boldogság töltötte el őket, mert tudták, hogy a kutya megtalálta a helyét, ahova tartozik.

“Nagyon örültünk neki, hogy megtalált egy remek otthont, de mindig hiányoznak, amikor elmennek,” mondta Cox. “Biztosan keserédes, amikor örökbe fogadnak, de mindig boldogok vagyunk belül.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
1


Imádom

Imádom
8


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A kutya szomorúan less ki a menhely kenneléből, hogy nézhesse, ahogy barátait örökbe fogadják bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author