Biztonsági kamerák rögzítik, ahogy egy menhelyi kutya véletlenül kiszabadul a kennelből

A minap egy Niagara SPCA dolgozóránézett az élő biztonsági felvételre, és észrevett valami furcsát az egyik szobájukban. A képernyőn 16 kennel sorát mutatták, és az egyik láncszemű ajtó kissé résnyire nyitva volt.

Másodpercekkel később egy fej bukkant ki.

A dolgozó nem hitt a szemének, amikor a hosszú ideje ott lakó és hírhedt vicces lány, Bugsy, egyenesen a kamerába nézett.

A Niagara SPCA kenneljeinek ajtajait általában lezárják, amikor nincsenek ott a dolgozók. De egy nemrég történt mechanikai hiba miatt Bugsy ketrece váratlanul kinyílt, és az izgatott kiskutya nem igazán tudta, mit kezdjen az újonnan szerzett szabadságával.

Szerencsére a biztonsági kamera rögzítette aranyos reakcióját.

Ezt a pillanatot itt megtekintheti:

Bugsy az első néhány percet a ketrecében ugrált ki és be, kipróbálva a véletlen szökésének határait. Miután rájött, hogy tiszta a part, lefutott néhány ajtóval arrébb a legjobb barátjához, Kane-hez, és intett neki, hogy játsszon vele.

SPCA alkalmazottak léptek be pillanatokkal később, és az édes lány boldogan rohant fel hozzájuk, miközben a farka vidáman csapkodott mögötte.

A mindig engedelmes kutya, Bugsy visszavágtázott a kenneljébe, amint Bondi tiszt megkérte rá.

Bugsy ma is ugyanabban a kennelben él, és még mindig várja a tökéletes családot, hogy megtalálják. A Niagara SPCA barátai odavannak érte, és szeretik látni a bolondos lányt minden nap, de alig várják, hogy megkapja az őt megillető otthont.

Annak ellenére, hogy nagyszerű személyisége van, Bugsy egyedi kinézete sajnos elriasztotta a potenciális örökbefogadókat. De a Niagra SPCA emberei elszántak, hogy megtalálják a megfelelő párt a szeretett lányuknak.

„Busgy örökbefogadója ott van valahol” – írta a Niagara SPCA a Facebookon. „Talán egy társbalfék, aki nem ellenére, hanem éppen az összes furcsasága miatt imádni fogja. A bogaras szemek, a horkantások és a [ügyetlenség] mögött egy szuper boldog lány vár arra, hogy valaki elfogadja olyannak, amilyen.”

Jelenleg senki sem jelentkezett, hogy Bugsy-nak örök otthont adjon.

A Niagara SPCA barátai boldogan menedéket nyújtanak neki, amíg szüksége van rá, de úgy látják, nem kellene sokáig tartania, amíg valaki, valahol rájön, mennyire különleges.

„Minden róla vicces” – írta a Niagara SPCA egy korábbi Facebook-posztban. „Nagyon aranyos és a legjobb a személyisége.”


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
1


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A Biztonsági kamerák rögzítik, ahogy egy menhelyi kutya véletlenül kiszabadul a kennelből bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author