A lány, aki egy égő épületben ragadt, ragaszkodik ahhoz, hogy először a kutyáját mentsék meg

Ezen a héten Jeffrey Cruz otthonról dolgozott a kolumbiai lakásában, amikor hirtelen valaki kiabálását hallotta. Felugrott a székéből, hogy megnézze, mi történik.

„Kimentem, és felsőbb szinten sikoltozást hallottam” – mondta Cruz. „Láttam a lángokat.”

Tűz ütött ki Cruz lakása fölötti lakásban – és két lélek csapdába esett bent.

Nem volt biztonságos módja annak, hogy az ajtón keresztül belépjen az égő lakásba, ezért Cruz kirohant az ablakához. Onnan látta, hogy egy tinédzser lány van felette, aki a sűrű füstfelhő közepette levegő után kapkod.

„Láttam, hogy kinéz” – mondta Cruz. „Abban a pillanatban egy fiatal srác, aki az utcáról látta a tüzet, felrohant a lakásomhoz. Másodpercek alatt eldöntöttük, hogy ő kinyúlik, hogy segítsen neki, én pedig tartom őt.”

Az idő létfontosságú volt a lány számára, hogy életben meneküljön el a pokoltól, de hamarosan világossá vált, hogy nem csak az életével törődött.

Egy rendkívüli bátorság cselekedetében, mielőtt maga is leereszkedett volna a biztonságba, a lány leadta a kutyáját – ragaszkodva ahhoz, hogy a kis kutyust először mentsék meg.

Íme a drámai pillanat videón:

Csodálatos módon, Cruznak és a másik jószívű embernek köszönhetően a lányt megmentették. És neki köszönhetően a kis kutyát is megmentették.

„Az orvosok, akik kezelték, azt mondták, hogy jó egészségnek örvend” – mondta Cruz. „A kutya ijedt volt, de szintén jó állapotban volt. Mindenki boldog volt, hogy életben kijutottak.”

Nem világos, hogyan kezdődött a tűz, de ami ismert, hogy aznap történtek tragédiába torkollhattak volna, ha nem a mindenkiben rejlő hősiesség segít.

A tűz előtt Cruz csak futólag találkozott a lányal a felső szinten – de mégis, már tudta, mi a legfontosabb számára.

“Mindig magával hordja a kis kutyáját” – mondta Cruz.


Vicces

Vicces

0


Szomorú

Szomorú
0


Imádom

Imádom
0


Uncsi

Uncsi

0


Dühítő

Dühítő
0


Hűha

Hűha
0

A A lány, aki egy égő épületben ragadt, ragaszkodik ahhoz, hogy először a kutyáját mentsék meg bejegyzés először Minden, ami kutya-én jelent meg.

About Post Author