Te döntöttél már az adód 1%-os felajánlásáról?

Az adakozás és a jótékonyság egy nagyszerű módja annak, hogy segítsünk másoknak és hozzájáruljunk a közösségünk fejlődéséhez. Magyarországon az adórendszer lehetővé teszi számunkra, hogy a személyi jövedelemadónk 1%-át felajánljuk egy választott jótékonysági szervezetnek vagy alapítványnak. Azonban sok ember még mindig nem él ezzel a lehetőséggel, vagy csak kevésbé tájékozott a folyamatban.

A kérdés, hogy Te már döntöttél-e az adód 1%-os felajánlásáról, valóban fontos. Gyakran elfelejtjük, hogy a mi kis hozzájárulásunk is jelentős hatást gyakorolhat mások életére és a közösségünk fejlődésére. Az adónk 1%-a ugyanúgy lehetőséget ad arra, hogy pozitív változást hozzunk létre, mint az egyéb adományok vagy jótékonysági tevékenységek.

Az adónk 1%-ának felajánlása egyszerű és kényelmes folyamat. Csak annyit kell tennünk, hogy az adóbevallásunk során megjelöljük azt a jótékonysági szervezetet vagy alapítványt, amelyet támogatni szeretnénk. A legtöbb adóbevallási programban már előre be vannak állítva a szervezetek listája, így könnyedén kiválaszthatjuk a nekünk legfontosabbat. Ezzel a kis gesztussal hozzájárulunk ahhoz, hogy az adónk egy része közvetlenül az általunk választott ügyre fordíttasson.

Milyen ügyekre lehet felajánlani az adónk 1%-át? Az lehetőségek szinte végtelenek. Számos szervezet és alapítvány tevékenykedik Magyarországon az egészségügy, az oktatás, a szegénység csökkentése, a gyermekvédelem, az állatvédelem, a kulturális örökség megőrzése és még számos más területen. Fontos, hogy olyan ügyet válasszunk, amely közel áll a szívünkhöz és amelynek fontosságot tulajdonítunk.

Az adónk 1%-ának felajánlása nem jelentősen befolyásolja a saját anyagi helyzetünket, ugyanakkor hatalmas hatással lehet mások életére és a közösségünk jövőjére.

Támogasd te is az Assisi Szent Ferenc A Hontalanná vált Állatokért Alapítványt adód 1%-ával .

Adószám : 18787247-1-14

Weboldal : https://assisiszentferenc.hu

Köszönjük!

About Post Author